How to Build een nieuwe Opening voor een vervanging venster

How to Build een nieuwe Opening voor een vervanging venster


Meeste vervanging Vensters worden gerangschikt op de opening van het oorspronkelijke venster passen. Wijzigingen in de grootte of schade aan het frame van de muur kunnen nopen tot het maken van een nieuwe opening in de loop ter vervanging van een bestaand venster. De opening van het standaardvenster bestaat uit een dubbele stoeterij op elke zijde (bekend als de koning en een boer studs), een hout kop boven het venster en een hout vensterbank hieronder. De opening is meestal gebouwd voor 1 inch groter en 1 inch breder zijn dan de externe dimensie van het raamkozijn.

Instructies

1

Knippen weg de gipsplaat van vloer tot plafond bloot van het frame van de muur in het gebied waarin het venster zal worden geïnstalleerd. Kies een stoeterij te starten tegen. Als een van de originele kant studs in het bestaande venster beschikbaar is, beginnen er te minimaliseren de nabewerking nodig. Deze stoeterij zullen uw koning stud.

2

Installeer een tweede stoeterij parallel aan de bestaande paardenfokkerij. Standpunt de tweede paardenfokkerij in een afstand gelijk aan uw vervanging venster is buiten de breedte, plus 4 inches. Snijd het te passen tussen de dorpel van de onderkant van de muur en onder de bovenste plaat van de muur. Nagel in plaats van spijkeren tot het einde van de stoeterij op een hoek. Gebruik twee nagels aan elk uiteinde. Dit is uw tweede koning stud.

3

Stretch een aftekenen tussen de twee koning hengsten 2 inch hieronder waar de dorpel van de vervanging venster zal rusten. Module de lijn tegen om het even welk hengsten tussen de twee koning hengsten. Herhaal dit proces op een hoogte 6 duim hierboven, waar de top van de vervanging raamkozijn zal rusten. Deze gesneden hengsten staan bekend als verlamt.

4

Knip de gemarkeerde stukken tussen de koning hengsten met een zuigercompressor zagen op beide merken. Dit laat korte noppen op de hoogte van de onderkant van de sill frame en op de bovenste hoogte van de koptekst van het frame.

5

Gesneden twee 2-door-6 planken te passen tussen de koning hengsten. Knip een stukje van ½-inch Multiplex, zolang de 2-bij-6 planken en 5 ½ inch breed. Lijm beide zijden van de multiplex en sandwich het tussen de 2-bij-6 planken met alle randen flush. Deze drie stukken samen nagel. Dit is uw header. Knip een stukje van 2-bij-4 om te passen tussen de koning hengsten; Dit is uw frame vensterbank.

6

Meten en snijd twee stukken van 2-bij-4 dezelfde hoogte als de korte noppen die je onder het venster openen knippen. Nagel een van deze stukken aan het gezicht van elke koning stud met de onderkant op de dorpel van de onderkant van de muur. Snijd twee stukken van 2-bij-4 op de dezelfde lengte als de korte studs boven het venster openen. Spijker ze de koning hengsten met hun hoogste uiteinden tegen de onderkant van de bovenste plaat van de muur.

7

Standpunt de sill frame op de top van de 2-bij-4 planken u hebt geïnstalleerd op de koning hengsten onder het venster openen in de vorige stap. Nagel aan de gesneden stukken en de stukken die u hebt geïnstalleerd. Standpunt de kop die u eerder met haar breed gezicht gebouwd spoelen met de randen van de hengsten, gedrukt tegen de korte bouten en de stukken u genageld aan de koning hengsten boven de opening venster. Nagel door middel van de koning hengsten in de uiteinden van de kop naar de nagel in plaats.

8

Meten en snijd twee stukken van 2-bij-4 om te passen tussen de sill frame en de header die u zojuist hebt geïnstalleerd. Nagel één aan iedere koning stud tussen de dorpel en de header.