How to Build een Mini videocamera

Miniatuur videocamera (of "spion" camera's) zijn altijd gebruikt om stiekem kijken een gebied zonder hun aanwezigheid wordt bekend. U kunt bouwen uw eigen mini videocamera uit een alledaags webcam, die met om het even welk concurreren zal commercieel beschikbaar. De mini videocamera verborgen in een stekker die zal ontsnappen van verdenking en alles vast te leggen dat op in het gebied gaat. De mini video camera zal moeten worden gebruikt met een computer kan, maar het meer draagbare door het te gebruiken met een laptop die een USB-poort heeft.

Instructies

1

De krant neer op een tafel. De USB-webcam neergezet op de krant. Verwijder de schroeven uit rond de USB-webcam met de kruiskopschroevendraaier. Schroef de lens mount van rond de lens aan de voorkant van de USB webcam.

2

Steek de schroevendraaier flat-edged in de naad tussen de voor- en achterkant shell van de USB webcam. De voorkant wiggle en terug van schelpen los. Trek de voorste shell off van de rug shell.

3

Met de Tang vergroot u het gat in de rug shell. Haal de USB-kabel door het gat. Verwijder de printplaat en de montage van de lens van binnenkant van de schelp terug en zet ze neer op de krant.

4

Gebruik van lijmen lijm om de vergadering van de lens aan de printplaat. Laat de lijm set bonding.

5

Zet de beitel tussen de naad van de stekker op de voorkant en achterkant granaten. Staking de beitel met de hamer. De voor- en achterkant schelpen van de stekker te scheiden. Alle van de elektronische onderdelen van de binnenkant van de stekker verwijderd. Trek de AC pinnen binnen terug shell van de stekker met de Tang.

6

Gebruik de portable boor aan boor een klein gaatje in de voorste shell van de stekker. Plaats de montage van de lens en de printplaat tegen het gat van de binnenkant van de voorste shell. Schroef de lens ring op de lens te behouden.

7

Boor een klein gaatje in de achterkant shell van de stekker. De USB-kabel worden uitgevoerd door het gat. Het gebruik van lijmen lijm te houden van de voorste shell van de stekker naar de shell gaan terug. Laat de lijm set bonding.

8

Steek de stekker in een stopcontact AC. Sluit de USB-kabel aan op een USB-poort op de computer. Programma uit te voeren een USB webcam video gebruiken de mini videocamera die u hebt gemaakt.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt de afstand tussen de mini videocamera en de computer of laptop met behulp van een USB-verlengkabel verhogen.
  • Beschadiging van de USB kan webcam de printplaat wanneer verwijderen uit de behuizing maken de videocamera nutteloos.