How to Build een Laptop van kras

In tegenstelling tot het kopen van commerciële laptops, zorgt bouwen van een laptop van kras voor aanpassing van de hardware. Dit maakt het een ideale methode voor iedereen die behoefte heeft aan een laptop voor een specifieke doel, zoals gaming of tekstverwerking.

Instructies

How to Build een Laptop van kras

1

Er zijn een aantal online bedrijven die blote bot laptops te koop aanbieden. Na het kiezen van een model, zijn een select lijn van hardware en software voor dat model beschikbaar om uit te kiezen. Puget Systems biedt een breed scala van verschillende opties om te kiezen van; Er zijn veel soortgelijke bedrijven.

2

Kies een laptop-shell. De laptops zal worden georganiseerd en vermeld door gewicht, het beeldscherm en metingen. Gamers worden aangemoedigd om te kiezen van modellen met grote schermen, terwijl reizigers beter af met kleinere, lichtere modellen zijn.

3

Zodra een laptop heeft gekozen, zal de lijst van beschikbare hardwareopties worden gegeven op de pagina aanpassen van de website. Blader door de verschillende opties op de pagina aanpassen en kies de ideale hardware voor uw behoeften. Hogere geheugen, snellere CPU en grotere power packs zijn de beste opties voor gamers. Gemiddelde gebruikers moeten concentreren op de USB-poorten, levensduur van de batterij, en draagbaarheid.

4

Beslissen over de benodigde software voor de machine. Gamers office-suites niet nodig maar studenten zal en reizigers moeten meestal een beetje van alles. Er zijn opties voor zowel commerciële als vrije software; bijvoorbeeld, worden OpenOffice.org en Microsoft Office zowel aangeboden. Zorg dat u Let op de prijs van elke toepassing.

5

Kies geen accessoires nodig. Het gaat hierbij om USB-hubs, uitvoering gevallen, externe schijven, screen Protectors Clarivue Schermbeveiligers en andere computer benodigdheden. Deze met de laptopcomputer worden geleverd en de prijs zal worden toegevoegd aan de kostprijs van de totale laptop.

6

Zodra de laptop volledig ontworpen en op maat gemaakte is, zal u worden gevraagd om uw factuurgegevens en verzendadres. Verzekerde verzending is een optie, en zal je beschermen tegen verlies of schade. Je moet ook kiezen voor een verzendmethode. De beschikbare methoden zal afhangen van het bedrijf.

Tips & waarschuwingen

  • Kleine schermen noodzakelijkerwijs niet kleinere resoluties. Zorg om beide.
  • De meeste laptops zijn omzetten in breedbeeldformaat.
  • Kies een zware model geen als u van plan bent op de uitvoering van het overal.
  • 1.6GHz is een goede CPU snelheid voor elke niet-gamers.
  • Accessoires kunnen vaak worden gekocht goedkoper bij online plaatsen.
  • Naast de genoteerde laptop en accessoire prijzen, is er zal worden verzending, afhandeling en verzekeringskosten ook.