How to Build een laag bod-website

Bouw die een website niet hoeft te worden een ontmoedigend of dure taak. Er zijn vele freelance webdesigners beschikbaar om te helpen u bij het bouwen van een website van lage-bod. Websites zoals Elance, Craigslist en Guru hebt doorzoekbare aanbiedingen vindt u gekwalificeerde webdesigners tegen een redelijke prijs. U kunt door het doen van uw onderzoek, kwaliteit en prijzen van web-ontwikkelaars met elkaar vergelijken en een goedkope website ontworpen voor u hebben.

Instructies

How to Build een laag bod-website

1

Bepalen wat u nodig hebt in uw website. Als u wilt bouwen een website laag bod, na te denken over welke functies u wilt, zoals het aantal pagina's en het type van vormgeving en inhoud.

2

Figuur uit uw budget assortiment. Beslissen wat je kunt veroorloven om volledig bouwen een laag bod-website, dan kunt u uw behoeften aanpassen of begroting volgens welke is belangrijker.

3

Vragen voor verschillende verwijzingen. In uw buurt of de kring van vrienden en collega's, kan je enkele goede verwijzingen naar verschillende webdesigners die een laag bod-website kunnen bouwen.

4

Doen wat vergelijking winkelen online bij freelance bieden web sites zoals Elance. Ga naar Elance.com en tik "Webdesign" in het zoekvak en kies "Web en Programming" in de drop-down box, klik op 'Zoeken'.

5

Verfijn uw keuzes door te bladeren van verschillende website portfolio's online. Rang van elke webontwikkelaar website portefeuille door vergoeding, bruikbaarheid, ontwerp en snelheid.

6

Neem contact op met verschillende webontwikkelaars. Als u Elance of een andere methode gebruikt, kunt u contact opnemen met veel ontwerpers van het web voor een voorstel van de vergoeding op basis van uw beschrijving van het project. Voordat u een webdesigner om een laag bod website te bouwen huurt, krijgen een exacte prijsopgave en verwijzingen.

7

Controleer de verwijzingen naar. Praten met vroegere klanten om te zien als de webontwikkelaar vriendelijk, betrouwbaar en geproduceerde goed werken.

8

Beslissen over en huren van een webdesigner. Nadat u beide eens over het werk voorwaarden en de prijs zijn, kan de webontwikkelaar een goedkope website voor u bouwen.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt werken met een lokale webdesigner of degene die is gelegen in een andere staat of land. Dit is afhankelijk van uw voorkeuren, maar als je comfortabel met het communiceren per e-mail of telefoon, kunt u een zeer laag bod website gebouwd door het inhuren van ergens met een lagere kosten van levensonderhoud. Als u websites zoals Elance of goeroe, moet u de freelancer beoordeling en feedback beoordelingen om te lager uw risico terwijl het krijgen van een goedkope web site gebouwd.
  • Altijd werk monsters herzien en getuigenissen of verwijzingen te controleren voordat het inhuren van een Webontwerper, zodat u niet zal worden verrast door de kwaliteit van het werk later.