How to Build een gratis Website & Homepage

Een website is een must voor velen. Voor iedereen die eigenaar is van een bedrijf, is het een noodzaak. Een website is een manier voor mensen om te weten dat je persoonlijk of om te leren kennen uw bedrijf beter op elk moment van de dag. In de wereld van vandaag draaien veel mensen direct met het Internet als ze nodig om het even wat hebben van het vinden van de dichtstbijzijnde Mexicaans restaurant te ontdekken als de monteur in de straat een goed is. Het ophangen van een website kunnen echter een ontmoedigende taak. Gelukkig, er zijn veel tools beschikbaar online voor u zonder kosten.

Instructies

How to Build een gratis Website & Homepage

1

Voer de naam in Weebly in uw search engine of geef www.weebly.com in uw adresbalk. Dit zal u aan de gratis website builder Weebly nemen. Weebly is een slepen en neerzetten website bouwer die iedereen voor gratis gebruiken kan. Het aardige ding over het gebruik van Weebly is dat het niet zal rommel uw pagina met reclame zoals veel andere vrije website bouwers neigen te doen.

2

Vul de informatie om een gratis account te openen. Alles wat is vereist voor het openen van een account is een geldig e-mailadres. Voer uw emailadres samen met een gebruikersnaam en wachtwoord. Zodra u dit hebt gedaan, zal het automatisch een account voor u maken. Als dit de eerste keer dat u het programma hebt gebruikt, zal het u direct begeleiden door middel van een tutorial.

3

Typ de naam voor uw site in de sectie site maken. Gebruik een naam die strookt met wat u wilt overbrengen. Als dit is een website voor uw bedrijf, en gebruik vervolgens uw bedrijfsnaam, of als het is een persoonlijke site, vervolgens uw naam te gebruiken. Ook ben zeker om toe te voegen van alle andere dingen die helpen zou om te beschrijven wat het is dat u wilt overbrengen. Bijvoorbeeld, als u wilt dat een site die praat over uw ambachten kon dan u hebben de titel zoals "Cory's ambachten." Zodra u een titel hebt geselecteerd, zal het u aan de wizard drag-and-drop nemen.

4

Selecteer een ontwerp of een thema voor uw site. Aan de bovenkant van de pagina ziet u een schuivende rij met verschillende ontwerpen. Kies een ontwerp dat u wilt en klik erop. Het aardige ding over dit is dat u elk gewenst moment het ontwerp kan wijzigen. Als u niet tevreden met het ontwerp bent zodra u klaar bent, gewoon klik en kies een andere.

5

Kijk naar de panelen onder de sectie ontwerp. Hier vindt u andere elementen om uit te kiezen. Er zullen zulke dingen met het label "Punt", "Foto" of "Titel." Gewoon Klik met de linkermuisknop en houd op het element dan sleept u het naar de pagina onder het waar u wilt verblijven. De pagina die u ziet hieronder zullen automatisch uw startpagina of de eerste pagina dat anderen zien wanneer zij uw website, dus zorg ervoor dat het ziet er precies hoe u wilt. Als u meer pagina's wilt, gewoon Klik op de sectie "Pagina toevoegen" en een nieuwe pagina toevoegen en titel. Zodra u klaar bent, kunt u uw site publiceert.

6

Klik op de knop 'Publiceer' aan de bovenkant van de pagina en neem nota van het adres van uw site. Dit is het adres dat u aan anderen geven kunt zal, en het uw homepage zo goed. Zodra u uw site hebt gepubliceerd, zorg ervoor om te bezoeken om te controleren of dat er zijn geen fouten op de pagina of pagina's.

Tips & waarschuwingen

  • Afbeeldingen toevoegen aan uw site te personaliseren het meer.