How to Build een goede game-PC

How to Build een goede game-PC


Bouwen aan een goede speelautomaat bij overschrijding van de minimale vereisten voor de bijzondere spelen dat de machine zal spelen. Geen twee spellen hebben dezelfde behoeften, en wanneer het beslissen wat te zetten in een nieuwe game computer is het belangrijk dat de software die wordt uitgevoerd. Selecteer onderdelen in elke categorie van binnen het bereik van de instanties die voldoen aan de minimale vereisten en zijn binnen de begroting. Houd er rekening mee dat de softwarebedrijven dreigen te komen met een paar aanvullende eisen voor de volgende release van hun software.

Instructies

Selectie van onderdelen

1

Een retail verpakt CPU met vier of zes cores en is gewaardeerd op 2,5 GHz of hoger en komt met een combinatie van de ventilator geleverd door de fabrikant van het koellichaam en verkrijgen. Koop een moederbord dat biedt verschillende SATA en USB-poorten, ondersteuning voor ten minste 16 GB RAM, en beschikt over twee of meer PCIe 2.0 x 16-sleuven die ondersteuning bieden voor SLI of CrossFire X video card-technologie. Kopen ten minste 4 GB van RAM in hoge dichtheid modules te voorzien in eenvoudige upgrade.

2

Verwerven van een of meer videokaarten met ten minste 1 GB RAM en een hoge snelheid rating die ondersteuning bieden voor de meerdere videokaart technologie geboden door het moederbord. Koop een harde schijf met 2 TB aan opslagruimte en een optische schijf met meerdere formaatsteun.

3

Een geval dat ruimte voor al de huidige en potentiële toekomstige componenten en een grote voeding met ten minste 500 watt van de macht heeft aan te kopen. Het verkrijgen van een monitor, toetsenbord, muis en luidsprekers, zodat deze overeenkomen met de voorkeur van de gebruiker. Koop een stijging van de strip van het stopcontact of een batterij back-up systeem dat wordt geleverd met een garantie van de bescherming voor items die zijn aangesloten op het onderdrukken. Verwerven van een 64-bits versie van een besturingssysteem te gebruiken op het systeem dat wordt ondersteund door de games die worden gespeeld.

Het systeem bouwen

4

De alligator clip op de Antistatische polsband verbinden met het blote metaal van het geval. Steek de CPU in de aansluiting op het moederbord door verhoging van de vergrendeling hendel en uitlijnen van pin 1 op de CPU met pin 1 op de socket zoals aangegeven op elk door een kleine driehoekige markering in de buurt van pin 1. Het koellichaam en de ventilator op het moederbord om ervoor te zorgen dat het is gecentreerd over de chip en het maken van zelfs contact met het koppelen.

5

Installeer de RAM-modules op het moederbord door aanpassing van de kleine sleutel inkeping in de module met belangrijke tabblad in de sleuf en dan glijden van elke module rechtstreeks in het stopcontact en zelfs kracht toepassen totdat de kunststof clips vastklikken.

6


Achterpaneel poort na de installatie van het moederbord.


De voorplaat van de achterste poort over de zaak wordt vervangen door de nieuwe plaat die kwam met het moederbord. U het moederbord met de zaak om ervoor te zorgen de metalen koelbloedig zijn bekleed met de gaten op het moederbord en dat er een impasse voor elk gat en geen extra's visueel kunt uitlijnen. Plaats het moederbord in het geval door de poorten aan achterzijde langzaam glijden naar de achterste poort voorplaat voorzichtig om te voorkomen dat de metalen tabbladen buigen in en gepakt in de havens. Verlagen van de Raad van bestuur op de afstandsteun en veilig elke standoff met een bijpassende schroef.

7

Mount de schijven in de zaak en de kabels van de gegevens uit de schijven toevoegen aan het moederbord. De zaak kabelboom hechten aan het moederbord te voorzien van aansluitingen voor de kracht en de reset schakelaar, voorpaneel USB en audio-poorten en andere aansluitingen gemaakt zijn. De voeding in de zaak installeren en macht te hechten aan het moederbord, drives en de videokaart indien nodig. Bundel van losse draden samen zachtjes met nylon kabelbandjes en sluit het systeem na een eindcontrole.

8

Sluit de monitor, het toetsenbord, de muis en de luidsprekers. Steek de stroomkabel in de outlet strip of de batterij back-up en de macht van de computer op. Het besturingssysteem schijf in de optische-schijfeenheid plaatst en kies te starten vanaf de CD/DVD als daarom wordt gevraagd. Doorgaan met de installatie van het besturingssysteem door de aanwijzingen te volgen vanuit de software. Stuurprogramma's en updates installeren zodra het besturingssysteem is geladen.

Tips & waarschuwingen

  • Het aantal kernen in de CPU is vaak niet zo belangrijk als de snelheid voor veel spellen die niet zijn geoptimaliseerd voor meerdere core CPU's. Kopen de snelst beschikbare CPU is niet vaak het extra geld waard wanneer iets langzamer modellen helft van de prijs van de nieuwste versie zijn en bijna net zo snel uitvoeren. Kleinhandels in dozen gedane CPU's kosten iets meer dan de OEM-versies maar voorzien van een goedgekeurde koellichaam en fan en hebben ook een garantie van drie jaar. OEM CPU's niet hebben van een fan en geleverd met een garantie van één jaar. Meer RAM is beter dan de snellere RAM en de snelste RAM alleen nodig is wanneer het systeem overklokken.
  • De meeste van de componenten in de computer kunnen worden beschadigd door statische elektriciteit en je moet het dragen van een Antistatische polsband. De pinnen op de CPU kunnen zeer gemakkelijk worden gebogen vernietigen de chip in het proces. Installeer altijd operating system patches en updates voor de installatie van andere software. Het systeem voor meerdere dagen voorafgaand aan het moederbord Voorkom doen blijvende schade aan de componenten overklokken uitvoeren