How to Build een gemakkelijk Online PayPal-winkel

How to Build een gemakkelijk Online PayPal-winkel


PayPal was aanvankelijk enkel een gemakkelijke manier om geld online, maar het is uitgegroeid tot veel meer. PayPal is niet alleen de gewenste betaalmethode voor online veilingen, het heeft vele krachtige en eenvoudige hulpmiddelen ingebouwd zodat bijna iedereen met een Paypal-account een online winkel in minuten instellen kunt. PayPal-accounts zijn gratis en bieden een persoonlijke en zakelijke type account. U betaalt alleen kosten over die je uit de verkoop verdienen, maar dit is bijna geen risico voor elke opstarten.

Instructies

1

Een webpagina maken. U kunt uw webpagina's maken met een programma zoals FrontPage of DreamWeaver. Dit zal helpen houden het simpel en kost minder tijd. Opnemen op uw pagina-afbeeldingen van uw producten en de beschrijving. Lijst van de prijs en laat wat ruimte voor een Paypal-knop.

2

Aanmelden voor een Paypal-account. De account is gratis en vereist enkel een e-mailadres. Kies een merchant account. U zal hebben om de rekening te verifiëren. PayPal zal twee kleine bedragen zijn gestort op uw bankrekening en vervolgens u zal controleren of dat de bedragen en uw bankrekening zal worden aangesloten zodat u geld van uw Paypal-account naar uw bankrekening transferen kunt.

3

De Paypal code ophalen. Ga naar de Paypal-website en meld u aan. Klik op 'Merchant Services'. Kies de knop "Nu kopen". U kunt kiezen als het is een product, dienst, abonnement, donatie of gift-certificaat dat u verkoopt. Vervolgens zult u de dollar bedrag, de verzendgegevens, fiscale informatie en andere opties aanpassen. Wanneer u klaar bent wordt wat code getoond voor u om te kopiëren.

4

Kopieer de code van Paypal en plak deze in de codeweergave in de web-pagina software op de pagina naast het product. Wanneer de pagina wordt bekeken online ziet u een "Buy it Now" knop die zal laten iemand sturen u geld voor dat product en krijg je adresgegevens mailen ze het product.