How to Build een Flash fotodiapresentatie

How to Build een Flash fotodiapresentatie


Flash foto slideshows kan worden gebruikt voor onbeperkte creatieve doeleinden online. Deze slideshows kan worden gebruikt voor diverse sociale voorzien van een netwerkplaatsen, zoals MySpace, Bebo en BlackPlanet en andere website-creaties. Flash-diavoorstellingen kunnen worden gemaakt en aangepast kostenloos in ongeveer 10 tot 15 minuten. Het uploaden van uw foto's is de enige vereiste om uw diavoorstelling--alle andere nodige bronnen worden geleverd door de website.

Instructies

1

Ga naar een Flash slideshow-creatie website. (Zie bronnen hieronder voor een lijst met sites.)

2

Klik op "Maak uw eigen" of "Create Slideshow" aan de bovenkant of aan de linkerzijde van de webpagina wanneer het wordt geladen.

3

Uw foto's uploaden naar de website voor uw diavoorstelling creatie. Ga naar het midden van de pagina en klik op het tabblad 'Bladeren'. Een dialoogvenster wordt geopend zodat u kunt de foto's van uw keuze in de slideshow schepper laden.

4

Houd de "Control"-toets op uw toetsenbord ingedrukt. Zoek en klik op de foto's van uw keuze aanklikt, markeer ze.

5

Klik op de knop "Openen" in het dialoogvenster voor het laden van de foto's in de slideshow schepper. De afbeeldingen worden weergegeven op de slideshow creatie website in uw internetbrowser.

6

Sleep uw geĆ¼ploade afbeelding tussen de blokken van de foto die wordt weergegeven in de slideshow schepper te wijzigen van de volgorde van de foto's indien nodig.

7

Selecteer een stijl slideshow voor uw diavoorstelling maken door te klikken op de beschikbare vooraf ingestelde effecten in de Schepper.

8

Kies de overgang van de foto voor uw diavoorstelling. Klik op de afbeeldingen naast het type afbeelding overgang dat u wilt gebruiken voor uw diavoorstelling. (Foto-overgangen weergeven hoe de foto's zal overbrengen van de ene naar de volgende.)

9

Klik op de "Save" of "Sla Slideshow" actie uw diavoorstelling opslaan en genereren van een HTML-code.

10

Inloggen op de site waar u willen zou plaatsen de flash slideshow HTML-code en klik op de "Edit" of "Edit Profile" actie.

11

Plak de code in dit profiel bewerken gebied waar u wilt dat de diavoorstelling moet worden weergegeven.

12

De wijzigingen in uw profiel opslaan zodat de Flash show zal worden weergegeven op uw pagina.