How to Build een Fashion Website kostenloos

How to Build een Fashion Website kostenloos


Mode is een grote industrie, en mode websites trekken veel aandacht. Iedereen die betrokken is in de mode-industrie krijgt dient te beschikken over een website, maar hoe doe je dat als uw financiële middelen zijn beperkt? Het antwoord is simpel. Het Internet biedt toegang tot veel middelen vrij beschikbaar om te helpen u ontwerpen, maken en promoten van uw eigen fashion website zonder te hoeven geen geld uitgeven.

Instructies

How to Build een Fashion Website kostenloos

1

Krijgen een gratis webhost. Een webhost is waar uw website en alle bestanden die zijn gekoppeld aan de website worden opgeslagen. Er zijn een heleboel gratis webhosts op het Internet. Kies degene die voor u juist is. Aangezien u bent het maken van een mode-website, is het een goede inzet, dat u zal worden uploaden alot van beelden. Afbeeldingen gebruiken ruimte, dus het is belangrijk om te zien hoeveel ruimte uw gratis webhost biedt. Als extra opslagruimte optioneel is, kan het zijn een goed idee om te besteden een nominale vergoeding om het te kopen.

2

Uw website ontwerpen. Meest gratis hosts bieden de hulpmiddelen hiervoor, met inbegrip van die voor het uploaden van de bestanden en sjablonen die u gebruiken kunt om uw website te bouwen. Andere opties omvatten het kiezen aangepaste kleuren en afbeeldingen. Denk na over de secties op uw website hebt u. U maakt een fashion website, dus komen met categorieën die passen. Een sectie voor modefotografie is een goed idee. U kunt ook artikelen met betrekking tot mode en mode industrie nieuws op te nemen. Uw website ontwerpen zodat is het gemakkelijk om te navigeren. Uw categorieën tot een minimum te beperken, en zorg ervoor dat ze zijn duidelijk aangegeven met behulp van een groter lettertype.

3

Maak een pakkende naam voor uw website waarin waarover het gaat. Gratis graphics software gebruiken voor het maken van een visueel aantrekkelijk logo. Er zijn vele websites op het Internet waar je van gratis software downloaden kunt (zie bronnen hieronder).

4

Uploaden tal van modefotografie. Gratis afbeeldingen uit een van de vele bronnen gevonden op het Internet gebruiken. Als u een auteursrechtelijk beschermde afbeelding gebruiken, zorg ervoor om toestemming te krijgen eerste. Moet u grafische software om te manipuleren de afbeeldingen wanneer dat nodig is. Proberen te houden van uw beelden in miniatuur catalogussen gemakkelijk te navigeren. Veel web hosting diensten omvatten de mogelijkheid om thumbnails te creëren in hun publicatieprogramma's. Als dat niet het geval is, gebruiken grafische software die automatisch tot thumbnail categorieën voor u leiden zal.

5

Uw website regelmatig bijwerken. Dit is met name belangrijk voor een mode-website. De mode-industrie verandert bijna dagelijks. Een verouderde website zorgt ervoor dat uw bezoekers om te gaan elders.

6

Promoten van uw website. Sommige webhosts bieden Zoekmachineoptimalisatie voor een nominale vergoeding. U kunt dit zelf doen door een bezoek aan zoekmachine home pagina's en handmatig indienen van uw link. Een koppeling naar uw website opnemen in elke e-mail die u verzendt. Adverteren uw website op een MySpace-pagina. Zorg ervoor dat om juiste sleutelwoorden. Dit kan worden gedaan met het publiceren hulpmiddelen die door uw gratis web hosting provider. Neem elke gelegenheid u kunt om uw website opgevallen.

7

Zoeken naar manieren om geld met uw website te maken. Google betaalt u een deel van de inkomsten voor het inhoud-gerelateerde advertenties op uw website zetten. Als u een veel verkeer te krijgen, kunt u andere bedrijven om te betalen voor advertentieruimte verleiden. Uiteindelijk, kunt misschien u verdienen genoeg geld om te rechtvaardigen krijgen van uw eigen domeinnaam.