How to Build 2,4 GHz antenne

Een 2,4 GHz antenne halen tot die Wi-Fi-signalen zodat het apparaat dat het is aangesloten op het Internet kunt openen. Om te bouwen een 2,4 GHz antenne, Monteer een paar onderdelen van een hobby winkel en uit een supermarkt. Een paar tools die bij de hand hebben de meeste huishoudens zal ook nodig zijn. Geen elektrische bedrading nodig zal zijn, noch moet u elke machtshulpmiddelen die potentieel gevaarlijk als verkeerd kunnen zijn.

Instructies

1

Plaats een "hoog boy" thee blikje op een tafel. Open de pop-top en drink de thee of giet de inhoud in het aanrecht. Open de top van het blik met een blikopener. Gooi de gesneden deksel in de Prullenbak. Het kan met afwasmiddel te wassen en droog het met een papieren handdoek.

2

Het kan op een tafel staan met de open zijde naar boven. Meten 4 inch vanaf de onderkant en snijd een gat in de zijkant van de kan met behulp van het blad van een mes.

3

Sluit één uiteinde van een USB-kabel door het gat. Pak het uiteinde van de USB-kabel uit binnen de kan en trek hem uit de top.

4

Steek het uiteinde van de USB-kabel, dat uit de top in de aansluiting op de 2,4 GHz USB Wi komt-Fi adapter.

5

De adapter, tip naar boven naar het gat, in het kan passen. Tape de adapter aan de kant van het blik net boven het gat--gebruik plakband.

6

Plaats uw 2,4 GHz antenne op een tafel naast een laptop. Sluit het vrije uiteinde van de USB-kabel aan op een vrije USB-poort op de laptop. Draai het open uiteinde van de kan naar de Wi-Fi-zender die is aangesloten op uw draadloze thuisnetwerk.