How to Boost PCMCIA kaart Receptie

Hebt u een oudere laptopcomputer die gebruikmaakt van een PCMCIA- of PC-kaart, kunt u de signaalsterkte opvoeren door het installeren van een externe draadloze antenne op de kaart. Raadpleeg de gebruikershandleiding voor uw PCMCIA-kaart om te bepalen of het kan worden gebruikt met een externe antenne, of blader door de Internet en zoeken voor een gerenommeerde fabrikant dat maakt draadloze laptop antennes om te helpen stimuleren en verhogen uw PCMCIA-kaart ontvangst.

Instructies

Externe draadloze antenne

1

De PCMCIA-kaart verwijdert uit uw laptopcomputer. Druk op de eject-knop die zal vrijlating van de kaart uit de sleuf van de PCMCIA-kaart.

2

Zoek de externe antenne-connector op uw PCMCIA-kaart. De antenne-connector lijkt op een kleine ronde gat en het bevindt zich meestal aan de buitenkant van de PCMCIA-kaart.

3

Sluit de externe draadloze antenne aan uw PCMCIA-kaart.

4

Sluit of schroef van de kabel van de antenne op de externe antenne connector aan uw PCMCIA-kaart.

5

Sluit de externe draadloze antenne aan op elk metalen oppervlak. Plaats uw PCMCIA-kaart terug in de PCMCIA-kaartsleuf.

Draadloze Laptop antenne

6

Zoek de draadloze PCMCIA-adapter die bij de antenne draadloze laptop is geleverd. Sluit de adapter aan op de externe antenne connector die op uw PCMCIA-kaart bevindt zich.

7

Sluit de antenne aan op de plastic mount als het niet reeds gemonteerd door de fabrikant. Als je onzeker hoe sluit de antenne aan op de plastic mount, raadpleegt u de gebruikershandleiding die bij de antenne draadloze laptop is geleverd.

8

Gebruik de ' double-sided of Velcro tape om te helpen de draadloze laptop antenne en een plastic mount aan het beeldscherm van uw laptop te beveiligen. Bevestig de antenne en een plastic mount aan de linker- of rechterkant van uw laptop.

9

Druk op of stevig vasthouden dat de draadloze laptop antenne en een plastic mount voor enkele seconden op het scherm van uw laptop. Te controleren om er zeker van zijn dat de eenheid is niet los en zal niet vallen terwijl u van de laptop gebruikmaakt.

Tips & waarschuwingen

  • Met de draadloze antenne met uw PCMCIA-kaart toegang tot openbare Wi-Fi-hotspots, terwijl u onderweg bent met uw laptop. Aantal antennes hebben een bereik tussen 800MHz en 1900MHz. U zal zitten kundig voor Wi-Fi-hotspots op plaatsen zoals luchthavens, coffeeshops, Bibliotheken, hotels of elke locatie met een Wi-Fi access point te vinden.
  • Er zijn verschillende soorten draadloze antennes en adapters beschikbaar voor PCMCIA-kaarten die zal helpen stimuleren hun bereik. Sommige draadloze antennes kunnen echter alleen worden gebruikt met PCMCIA-kaarten die een externe antenne connector. Als uw kaartmodel PCMCIA niet over een externe antenne connector beschikt, kan u niet kunnen hechten een draadloze antenne of een adapter rechtstreeks op de kaart. Het is raadzaam om het gebruik van een PCMCIA kaart die is ontworpen om te werken met het soort draadloze antenne die u wilt gebruiken.