How to Block People ziet mijn profiel "MouseHunt"

"MouseHunt" is een Facebook spel dat je spelen kunt als je een Facebook account hebt. Wanneer u zich aanmeldt voor "MouseHunt", moet u de spel applicatietoegang geven tot uw persoonlijke Facebook-pagina en uw lijst van vrienden. Je vrienden die "MouseHunt" spelers zijn kunnen zien uw profiel "MouseHunt". Als u wilt voorkomen dat iemand zien dat u de "MouseHunt" spel applicatie en uw Speelprofiel kunnen zien, moet u de persoon blokkeren.

Instructies

1

Meld u aan bij uw Facebook-account.

2

Klik op 'Account', die is in de rechter bovenhoek van het scherm. Klik op de derde link, "Privacy-instellingen."

3

Klik op "Uw lijsten bewerken" onder "Blok lijsten."

4

Typ het e-mailadres of de naam van de persoon die u zou willen blokkeren.

5

Klik op "Block."

Tips & waarschuwingen

  • Door het blokkeren iemand op Facebook, zal u die persoon niet in staat om te zoeken naar uw naam in profiel zoekopdrachten, contact met u opnemen, uw profiel bekijken en zien wat je schrijft op muren van vrienden renderen.