How to Block "MapleStory"

How to Block "MapleStory"


"MapleStory" is een online spel waarin je personage een oneven assortimenten van monsters kan strijden. U kunt ook chatten met andere spelers en bundelen krachten om volledige quests samen. Als uw kind te veel tijd spelen "MapleStory" en zijn andere verantwoordelijkheden te verwaarlozen besteedt, kunt u het blokkeren van het spel.

Instructies

1

Klik op "Start" en "Control Panel". Selecteer "Programma's en onderdelen" in Windows Vista of Windows 7. Vinden van de "MapleStory"-programma en klik erop om deze te markeren. Klik op de "Uninstall" knop aan de bovenkant van het venster verwijderen. Klik op "Verwijderen" desgevraagd in een nieuw venster. Herhaal deze stappen voor het programma "Nexon Game Manager".

2

Open Internet Explorer door te klikken op het pictogram in de taakbalk van de computer.

3

Klik op het tabblad van de "Extra" en selecteer "Internetopties." De oorzaken het "Internet Options" menu wilt weergeven.

4

Klik op het tabblad van de "Inhoud" aan de bovenkant van het venster. Klik op "Settings" onder "Content Advisor." Als "Settings" grijs is weergegeven, klikt u op de "Enable" knop en vervolgens op de "Yes" knop om te selecteren welke inhoud dat via de webbrowser. Door het aangaan van de desbetreffende velden wanneer u wordt gevraagd een beheerderswachtwoord maken Klik op "OK" wanneer u klaar bent. Na het klikken op "Instellingen" (wanneer ingeschakeld) kan u worden gevraagd om uw beheerderswachtwoord. Typ het volgende en klik op 'OK'.

5

Klik op het tabblad "Goedgekeurde Sites" in het venster dat verschijnt.

6

Typ het adres voor MapleStory (zie bronnen) onder de rubriek "Toestaan deze website" en selecteer de knop "Never" MapleStory blokkeren.

7

Klik op de "Apply" knop en klik op 'OK'. Klik op "OK" te sluiten van het venster "Internetopties".

Tips & waarschuwingen

  • Beperk uw kind tot één webbrowser zodat u meer controle over haar online gewoonten.