How to Backup van foto's met behulp van Windows Vista

Back-up van uw foto's op een ander type van media is een goed idee. Je weet nooit wanneer uw computer kon verpletteren en u uw herinneringen zou verliezen. Met Windows Vista hebt u de optie handmatig back-up van uw foto's elk moment of automatische back-ups instellen. Zodra de foto's zijn back-up, kunt u het back-versie om te herstellen van eerdere versies die worden verloren, beschadigd of gewijzigd. Ga als volgt te werk om back-up van uw foto's met Windows Vista.

Instructies

1

Start de computer. Klik op de knop "Start". Klik in dit menu op 'Configuratiescherm'. Vervolgens tikken voort "Systematiek en onderhoudswerkzaamheden." In het laatste menu, selecteer "Backup and Restore Center."

2

Selecteer 'Back-up bestanden' en volg de stappen in de Wizard Back-up. Ga deze wordt u mogelijk gevraagd om een wachtwoord of een bevestiging als daarom wordt gevraagd.

3

Controleer of uw bestanden om ervoor te zorgen dat ze goed gebackupt. U zou niet willen aannemen dat ze een back-up en niet kunnen om ze te vinden later.

4

Als u wilt herstellen uw foto's zodra ze gebackupt, terugkeren naar het Back- upcentrum (stap 1). Klik op "Restore files" en volg de Wizard terugzetten.

Tips & waarschuwingen

  • Houd alle back-upmedia op een veilige plaats uit de buurt van de computer. U kunt overwegen de gegevens op uw reservekopieschijf te coderen. Dit zorgt ervoor dat onbevoegden toegang hebben tot uw bestanden.
  • Windows Vista geeft u ook de optie voor het herstellen van bestanden die werden back-up op een andere computer. Geselecteerd Geavanceerd terugzetten uit de Back- upcentrum. Vervolgens Selecteer bestanden uit een back-up gemaakt op een andere Computer en volg de stappen.
  • De mogelijkheid om de automatische back-ups instellen is niet beschikbaar met de Windows Vista Starter of de Windows Vista Home Basic.
  • Bewaar back-upmedia op een brandvrije locatie.