How to back-uptoepassingen & Software

Back-ups van computergegevens is het eenvoudigste wat dat je doen kunt om jezelf te redden van toekomstige hoofdpijn die bijna gegarandeerd vroeg of laat gebeuren. Back-up uw persoonlijke bestanden is belangrijk, omdat verloren gegevens vaak onmogelijk is te recreëren. U wilt echter ook de back-up van uw toepassingen en software mogelijk om jezelf te redden geld en tijd.

Instructies

1

Vind de oorspronkelijke toepassing. Het kan op een CD of het zou kunnen zijn geweest downloaden voor een harde schijf. De originele gedownloade programma's gaan vaak verloren nadat het programma is geïnstalleerd. Zoeken naar deze programmabestanden of ze opnieuw te downloaden als je kunt.

2

Kopieer de bestanden naar een CD. Gebruik niet een opnieuw beschrijfbare CD als die sneller zal degraderen. U kunt Windows Verkenner of een krachtiger programma zoals Nero kopieën te maken van CDs. duidelijk elke CD met de software die u hebt gekopieerd op het label.

3

Een kopie van de software licentienummer vinden. Veel hogere einde en duurder softwareprogramma's vereisen dat een licentienummer worden ingevoerd tijdens of na de installatie. Zorg ervoor dat u deze nummers en meerdere kopieën maken. Bewaar een kopie met de back-up software.

4

Afzonderlijke bestanden ophalen Veel programma's behoeden informatie die wordt ingevoerd voor de gebruiker. Uw favoriete websites in Internet Explorer, bijvoorbeeld worden opgeslagen in een map genaamd "Favorieten". Zorg ervoor dat u een back-up van deze bestanden. Moet u wellicht naar een menu te gaan en zoekt u een export- of back-up optie deze informatiebestanden op te slaan. Elk programma is verschillend. U moet deze bestanden back-up op een regelmatige basis.