How to Back-Up van mijn "Grand Theft Auto IV" opgeslagen spel

Grand Theft Auto IV en GTA IV, is een videospel van 2008 uitgegeven door Rockstar games voor PC en meerdere gaming consoles. De Windows-poort volgt een gelijkaardige stijl naar die van de console-versies, met inbegrip van de standaard vermogen voor selectief uitgezonderd uw vooruitgang. Deze worden vervolgens opgeslagen als verschillende externe bestanden op uw computer. Dientengevolge, kunt u efficiƫnt back-up van uw vooruitgang in het geval u opnieuw formatteren van uw harde schijf of switch-computers.

Instructies

Toegangbeperkt mappen

1

Klik op de "Start"-menu, en start de applet "Computer".

2

Klik op het menu "Extra" en selecteer "Mapopties."

3

Ga naar het tabblad "Weergave" en selecteer de optie "Toon verborgen bestanden, mappen en stations". Klik op "OK" genoemde wijzigingen wilt toepassen.

Back-Up bestanden

4

Navigeer naar de Grand Theft Auto IV opgeslagen bestand directory, te vinden onder "C:\Users\username\AppData\Local\Rockstar Games\" standaard. Merk op dat "Gebruikersnaam" naar de naam van uw Microsoft Windows-profiel verwijst.

5

Met de rechtermuisknop op de map "Rockstar Games" en selecteer "Kopiƫren" in het contextmenu. Opslaan op elke gewenste locatie, zoals een MemoryStick, door met de rechtermuisknop op binnen de opslageenheid en te selecteren "Plakken".

6

Navigeer naar de Games for Windows-basismap, waarin extra profielen aan Grand Theft Auto IV gerelateerde. Standaard bevindt dit binnen "C:\Users\username\AppData\Local\Microsoft\XLive."

7

Kopieer de hele "XLive"-map op dezelfde manier als de vorige "Rockstar Games" map, die effectief back-up van alle noodzakelijke GTA IV vooruitgang.