How to Back Up HP Quality Center

Back-up van belangrijke bestanden en waardevolle programma's, is een noodzaak voor zelfs de meest beginnende computergebruikers. Gebruik het hulpprogramma van het Back- upcentrum in Windows opgenomen om u te helpen in de back-up software programma's zoals het HP Quality Center. Het HP Quality Center is een softwareprogramma dat is ontworpen voor gebruik door kwaliteit verzekering professionals. Microsoft raadt het gebruik van een externe harde schijf voor het opslaan van de back-up van het programma, echter kunt u ook back-ups opslaan op een DVD, CD of USB-flashstation.

Instructies

1

Sluit de externe harde schijf aan de computer.

2

Klik op "Start" en typ 'backup and restore' in het zoekveld. Klik op de "Back-up en herstellen van de Center"-resultaat.

3

Klik op de koppeling "Back-up instellen". Selecteer de externe harde schijf in de pagina selecteren en klik op "Next." Klik op de optie "Laat Me kiezen" om een bestand selectie dialoog te openen.

4

Selecteer de bestandsnaam "HP Quality Center" in de lijst en klik op "Next." Klik op "Opslaan instellingen en uitvoeren reservekopie" als u wilt beginnen met het maken van de back-upbestanden van de software.