How to Access Thunderbird contacten Online From Firefox

How to Access Thunderbird contacten Online From Firefox


Het Web van Mozilla Firefox 1.5 browser gelanceerd in 2005. Het Mozilla-Project is een non-profit organisatie met een Gemeenschap van programmeurs, kunstenaars en andere getalenteerde individuen en groepen gericht op het optimaliseren van de Web het doorbladeren ervaring. Als een Firefox-gebruiker kunt u deze browser met visuele thema's voor persoonlijke weergave aanpassen. Het Mozilla-Project de Mozilla Thunderbird e-mailclient in December 2004 uitgebracht. Als een Thunderbird gebruiker kunt u een lijst met contactpersonen in het digitale 'Adresboek'.

Instructies

1

Open de webbrowser van Mozilla Firefox.

2

Klik op de "Start"-knop of druk op de toets "Windows". Het "Start"-menu verschijnt.

3

Klik op "Mozilla Thunderbird" op het menu. Het logo verschijnt een blauwe vogel met vleugels gewikkeld rond een witte envelop. Typ uw wachtwoord.

4

Klik op de 'Address Book'-menu in de buurt van de bovenkant van het scherm. De "Adresboeken" pagina toont een lijst van contactpersonen van Thunderbird.

5

Klik op de gewenste contactpersoon in de lijst. Een uitgebreide weergave van de gegevens van de contactpersoon wordt weergegeven in de onderste helft van het scherm.

Tips & waarschuwingen

  • Als u wilt bewerken een Thunderbird contact Dubbelklik op de contactpersoon in het "Address Book". De "Contactpersoon bewerken" tweespraak venster opent met een invulbaar formulier voor het bewerken. Deze wijzigingen opslaan.
  • Als u wilt samenstellen een e-mailbericht met uw contactpersoon bij Thunderbird klikt u op de naam van de contactpersoon vermeld in het "Address Book" scherm. Klik op de "Write" knop onder de menubalk. Een e-mail bericht scherm toont de naam van uw contactpersoon in de sectie 'Op'.
  • Het menu "Extra" bevat de optie "Address Book".