Hoe zien de vrije ruimte op mijn IPadWe hebben allemaal er geweest: je bent gewoon bezig met een belangrijke video opnemen of downloaden van een koele nieuwe app wanneer, uh-oh, geen dergelijk geluk. Uw apparaat is vol. Bijhouden van de hoeveelheid vrije ruimte op uw iPad middelen waarschijnlijk u minder onverwacht uit de kamer lopen. Op iPads met iOS 7, kunt u de hoeveelheid opslagruimte die beschikbaar is voor gebruik in de sectie van het gebruik van de Montages app bekijken. U kunt deze informatie ook vinden in iTunes.

De vrije ruimte van de weergave op iPad

Om de hoeveelheid vrije ruimte weergeven, start u door te tikken op het "Settings"-pictogram op het beginscherm van uw iPad te laden de Montages app. Nadat de Montages app is geladen, tikt u op 'Algemeen' en tik vervolgens op "Gebruik" voor het laden van het scherm gebruik. De hoeveelheid vrije schijfruimte op uw iPad wordt weergegeven onder de kop van de opslag. Verder kunt naar beneden op het scherm gebruik u bekijken hoeveel opslag ruimte individuele apps gebruikt. De hoeveelheid gebruikte ruimte wordt vermeld naast de naam van de app. Tap een app om te zien hoe het gebruik ervan wordt verdeeld onder de verschillende taken. Afhankelijk van de app die u selecteert, is het mogelijk om de app en de gedeelten van de inhoud ervan te verwijderen.

De vrije ruimte van de weergave in iTunes

Ook kunt u de iTunestoepassing op uw computer om te bekijken de hoeveelheid vrije schijfruimte op uw iPad. Sluit uw iPad aan op uw computer en iTunes te starten als de computer niet automatisch wordt geopend. Klik op de naam van uw iPad op de horizontale menubalk. De hoeveelheid vrije ruimte weergegeven op de balk aan de onderkant van iTunes. Beweeg uw muis over de afzonderlijke secties van de balk te zien een uitsplitsing van gebruik door inhoudscategorie.