Hoe zie ik CCTV op mijn PC?

Hoe zie ik CCTV op mijn PC?


Gesloten circuit TV (CCTV) verschilt van de meeste soorten televisie in die zin dat het stuurt geen een open signaal. Het kan worden bekeken via een point-to-point (P2P) netwerk en wordt meestal gebruikt in de industrie van het toezicht te controleren van woningen, bedrijven en openbare ruimtes. Nadat u kopen en draadloze bewakingscamera's instelt, kunt u de CCTV video-feed vanaf een computer op elke locatie door het invoeren van het specifieke IP-adres dat wordt gegeven aan u door de bewakingscamera's fabrikant bekijken.

Instructies

1

Plaats de camera in het gebied dat u wilt controleren en de USB-connector koppelt aan de USB-poort op de zender.

2

Sluit de kabel van de macht van de camera aan op een stopcontact.

3

Het koppelen van een netwerkkabel aan de achterkant van de zender of de camera. (De locatie is afhankelijk van de fabrikant plaatsing van de poort. Raadpleeg de handleiding van de camera de poort te vinden.)

4

Sluit het andere uiteinde van de netwerkkabel aan op de computer. Deze verbinding is alleen voor installatiedoeleinden.

5

Plaats de software-CD die wordt geleverd met de camera in de optische-schijfeenheid. Wachten op de installatiewizard te starten. Volg de aanwijzingen op het scherm richtingen en vul uw persoonlijke gegevens voor productregistratie. Neem nota van het IP-adres dat wordt gegeven aan u door de wizard; Dit is het adres dat u gebruikt voor toegang tot het netwerk van CCTV. Klik op "Finish" nadat het programma is voltooid.

6

Koppel de netwerkkabel los en open een webbrowser. Geef het IP-adres dat werd gegeven aan u door de installatiewizard in de adresbalk. Druk op de toets "Enter" om te beginnen met het bekijken van de video-feed.