Hoe zet wachtwoord beschermd PDF-bestanden naar Word

Hoe zet wachtwoord beschermd PDF-bestanden naar Word


Een PDF-bestand is een bestand dat is gemaakt met een Adobe Acrobat plug-in, en de indeling is bedoeld om ervoor te zorgen dat een bestand ongewijzigd blijft en ongeveer hetzelfde op scherm als op papier, volgens de website FileInfo verschijnt. U bent door een PDF-bestand te converteren naar een Word-document ongedaan maken dat werk, in een zin, en het document nogmaals veranderlijk maken. Er zijn verschillende gratis online applicaties waarmee u deze omrekenen, maar om te converteren van een wachtwoord-beschermde PDF ook u moet zal de PDF's wachtwoord kennen en een wachtwoord-verwijdering programma gebruiken.

Instructies

Het verwijderen van het wachtwoord

1

Ga naar de site van een PDF wachtwoord verwijderen, of download gratis PDF wachtwoord verwijderen software als u nog geen dergelijke software geïnstalleerd. Er zijn veel van deze sites beschikbaar, en ze werken allemaal op een vergelijkbare manier. Enkele prominente voorbeelden PDF PasswordRemover.net, gemakkelijke PDF Password Remover en FreeWare PDF unlocker (zie links in "Resources").

2

De PDF uploaden naar de site of het programma door op de "Upload" of "Add" knop op de site of programma. Dit opent een venster waarmee u kunt bladeren op de harde schijf en selecteer de PDF.

3

Voer het wachtwoord PDF. Je moet het wachtwoord weten om te verwijderen.

4

Druk op de knop "OK" of "Convert". Het programma moet een niet-beveiligde PDF-uitvoer.

Converteren naar Word

5

Navigeer naar de browser naar een PDF-naar-Word documentconversie site. Er zijn verscheidene van dergelijke sites, waaronder converteren PDFtoWord.net, Online PDF en PDFtoWord.com (zie links in "Resources"). Deze sites alle hebben in wezen dezelfde functionaliteit en besturingselementen.

6

Het bestand uploaden naar de site met behulp van de knop "Bestand kiezen".

7

Druk op de knop "Converteren en downloaden". De site zal vervolgens het bestand converteren naar een Word-document en stuur het rechtstreeks naar uw harde schijf.

Tips & waarschuwingen

  • Geen PDF-conversie-programma naar verwachting perfecte resultaten opleveren, als zij algoritmen gebruiken om patronen te herkennen en ongeveer 'raden' wat de tekst in het document zou kunnen zijn. De meer foto's en afbeeldingen in de PDF, de moeilijker conversies is. PDF-bestanden gemaakt van afbeeldingen (zoals een scan van een document) in plaats van Word-bestanden kunnen ook onmogelijk om te converteren naar Word.