Hoe zet ik een MP3 van Mono naar Stereo met GarageBand

Hoe zet ik een MP3 van Mono naar Stereo met GarageBand


GarageBand is een opname- en audio-editing software-applicatie die gebruikers van Mac OS X een scala aan opties biedt voor het vastleggen van thuis muziek en podcasts. Het programma kan bovendien worden gebruikt voor het importeren van een golfvorm in verschillende bestandsformaten voor bewerken, knippen en mixen. Hebt u een geregistreerd in mono dat alleen via een luidspreker speelt MP3, kunt u het audiobestand converteren naar een stereo geluid. Zodra het bestand heeft gecorrigeerd, zullen afspelen gelijkmatig hoorbaar via beide luidsprekers.

Instructies

1

Importeer uw MP3 in GarageBand. U kunt ofwel klik "Open bestand" in het menu bestand op de werkbalk van de toepassing of sleept u een al-compatibel bestand in het browservenster GarageBand.

2

Klik op het primaire nummer voor uw audio-bestand. Druk op de "Apple" en "I" tegelijkertijd ingedrukt om de Track Info-venster te openen.

3

Wijzigen van de output van de kanaal instellen van "Stereo" naar "Mono". Hoewel deze aanpassing achteruit lijkt, zal het "plat" het spoor via beide kanalen. Audio die was voorheen alleen gehoord via de linker- of kanaal zullen hoorbaar gelijkmatig in beide kanalen.

4

Speel de track en controleer de Master Volume. Beide kanaal volume meter moeten het afspelen van geluid aangeven.

5

Klik op het menu "Delen" en selecteer uw geprefereerde methode voor het delen van het spoor. U kunt direct exporteren van het bestand of delen van het bestand in iTunes.