Hoe zet ik een Flash Video-bestand

Nu is het gemakkelijker dan ooit om flash video-bestanden converteren naar zichtbaar en downloadbare formaten. Niet hoeft geen speciale software of gevorderde computervaardigheden. Zolang u toegang tot het Internet hebt en weten hoe wijs en klik op, kunt je leren om een flash video-bestand converteren.

Instructies

1

Kopieer de URL van het .flv-bestand of de YouTube video die je converteren wilt door het benadrukken van de link, rechts te klikken en 'Kopieer' te selecteren in het pop-upmenu. Anderzijds kunt u de koppeling benadrukken met uw muis en druk vervolgens op "Ctrl + C" op uw toetsenbord om deze te kopiƫren.

2

Ga naar de website van de Vixy waar u uw flash-video in een downloadbaar formaat omzetten kunt.

3

Uw gekopieerde flash video-link in de bleke geel URL-balk boven aan de introductiepagina Vixy plakken door rechts te klikken op de balk en "Plakken" te selecteren in het pop-upmenu. U kunt ook de koppeling plakken in het veld URL-balk te klikken en op "Ctrl + V" op uw toetsenbord te drukken.

4

Klik op de pijl in het vak van de "Bekeerlingen tot" vindt u onder de URL-balk, en selecteer de indeling waarnaar u wilt converteren van uw flash-video.

5

Klik op de startknop om te beginnen met de conversieproces. Dit kan enkele minuten duren, dus wees geduldig.

Tips & waarschuwingen

  • VIXY zet niet alleen uw flash video-bestanden naar AVI voor Windows, het voert ook een meer moeilijk te vinden-service door het omzetten van .flv extensies in .mov voor Mac, mp4 voor IPod/PSP, 3gp voor mobiele en alleen audio mp3.