Hoe zet ik een Apple-film

Een film van Apple is een globaal gedefinieerde categorie van Apple of Mac-gebaseerde formaten, waaronder eventueel, MOVs (QuickTime video's), Apple iPod of iPhone video's. Sommige van deze video's wellicht beschermingssoftware te beperken welke apparaten mogen ze af te spelen. Voor beschermde Apple video's die u hebt gedownload, mei u niet zitten kundig voor omzetten op niet-Apple producten. Deze video's converteren vereist QuickTime Player (gratis) met de Pro Component van Apple ($29,99)--Dit is de standaard videospeler van Apple en de converter. Voor niet-beveiligde videobestanden, kunt u proberen een VideoConvertor van Apple ondersteund zoals HandBrake. Als u op zoek bent om te converteren van Apple films van andere formaten, kunt u de Apple TV Video Converter proberen.

Instructies

QuickTime conversies

1

Download QuickTime Player en Pro onderdeel van Apple. Installeer en ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden. Start het programma.

2

Selecteer "Open bestanden..." uit het "File" menu en zoek uw Apple-film in het pop-upmenu finder-venster. Kies in QuickTime Player openen en laat de video laden in een eigen venster van de video.

3

Selecteer 'Exporteren...' uit het menu "Bestand" om het venster "Save geƫxporteerd bestand opslaan als...". Kies een "Export:" optie van de drop-down lijst en klik op "Opslaan" om te beginnen de conversie.

Handrem (niet-beschermde bestanden)

4

Download en installeer handrem, gratis te downloaden. Akkoord met de licentievoorwaarden en start het programma.

5

Klik op het pictogram van de "Bron" om te zoeken naar de locatie van de Apple-film op uw computer en openen in HandBrake.

6

Kies een outputformaat uit hun lijst van opties. Voor meer specifieke video-indelingen, kunt u de "Presets" of "Toggle Presets" knop aan de rechterkant van uw scherm te onthullen van geautomatiseerde voorinstellingen voor apparaten zoals iPods of iPhones.

7

Klik op de "Browse..." pictogram kiest u een bestemming voor uw output video en klik op "Start" om te beginnen met het omzetten van uw Apple-film.

Apple TV Video Converter

8

Download en installeer het programma. Na akkoord met de voorwaarden van gebruik, open het programma.

9

Klik op "Open bestand" om direct van uw computer naar de Apple-film en open het in Apple Video Converter.

10

Klik op de "Output" knop om uw export instellingen venster en selecteert u de gewenste output video-indeling. Klik op de "Convert" knop om te beginnen met de conversie.

Tips & waarschuwingen

  • Als u video voor een mobiele telefoon of MP3-speler converteert, raadpleegt u uw gebruikershandleiding voor ondersteunde bestandstypen en foto resoluties.