Hoe Yahoo! Web zoekgeschiedenis wissen

Hoe Yahoo! Web zoekgeschiedenis wissen. Ter bescherming van uw privacy van anderen die uw computer gebruiken, moet u uw zoekgeschiedenis internet regelmatig wissen. Bij het gebruik van Yahoo!, zijn er diverse verschillende stappen die u moet nemen om ervoor te zorgen dat u niet laten een spoor van uw internetgebruik achter. Here's how to yahoo web zoekgeschiedenis wissen op drie verschillende manieren. Deze instructies werken alleen voor Internet Explorer.

Instructies

Duidelijke Yahoo! Toolbar

1

Klik op het potlood-menu op de werkbalk.

2

Klik op "Toolbar opties" met uw cursor.

3

Selecteer "Duidelijk recente zoekacties." Als u automatisch wissen oude zoekopdrachten wilt nadat de browser is gesloten, selecteert u "Auto-clear recente zoekopdrachten bij het afsluiten van IE", en klik op 'OK'. Wilt u nooit de Yahoo! Toolbar niet vergeten oude zoekopdrachten, klik op het vakje naast "Onthoud recente zoekopdrachten" om Verwijder het vinkje uit het en klik op 'OK'.

Duidelijke Yahoo zoekvak

4

Klik in het zoekvak op de zoekpagina van Yahoo. Een lijst met zoektermen die u hebt gebruikt in het verleden wordt weergegeven onder het zoekvak.

5

Plaats uw cursor op de eerste zoekterm zodat het gemarkeerd.

6

De delete-toets ingedrukt totdat alle zoektermen zijn verwijderd.

Tijdelijke internetbestanden en Cookies wissen

7

Selecteer "Tools" in het bovenste menu op uw browser.

8

Kies "Delete Browsing History."

9

Klik op 'Alles verwijderen' aan de onderkant. Ziet u een pop-up waarin u wordt gevraagd van dat u als u zeker weet--klik "Ja."