Hoe wordt iemand heeft foto & gezichtshaar verwijderen

Als u had gezichtshaar voor een lange tijd, desgewenst kunt u om te zien hoe je eruit zou zien zonder gezichtshaar. Uiteraard wil je niet het gezichtshaar verwijderen van uw gezicht, totdat u er zeker van te zijn dat u graag uw gezicht zonder het haar. De beste manier om dit te controleren zou het om gezichtshaar te verwijderen van foto's met behulp van Photoshop. Dit kunt u verwijderen van de haren en laat een foto van jezelf schoon geschoren. Dit proces zal werken in meeste foto-editing software.

Instructies

1

Open Photoshop.

2

Klik op "Bestand" en selecteer "Open". Zoek uw afbeelding op uw computer en selecteer vervolgens de knop "Openen" om het te openen.

3

Klik op de "Kloonstempel, gereedschap" op de werkbalk vinden op de linkerkant van het scherm.

4

Klik op de schuifregelaar van de "Dekking" aan de bovenkant van de pagina en verplaats het naar "60%."

5

Klik op de "Brush"-optie bij de bovenkant van de pagina en selecteer een penseel dat lijkt op het uiterlijk van uw gezichtshaar. Selecteer een grootte voor de struik die kunt u verwijderen van aanzienlijke hoeveelheden van het gezichtshaar snel maar is niet te groot dat het slordig kijken zou.

6

De "Alt" knop op uw toetsenbord ingedrukt en klik op het gebied van schoon geschoren huid dichtst bij uw gezichtshaar. Dit is het gebied van de huid dat het programma zal kloon over uw gezichtshaar.

7

Houd de muisknop ingedrukt en beweeg de borstel over de gezichtshaar totdat het volledig is verwijderd. Dit kan je zien hoe je het bekijkt zonder gezichtshaar.