Hoe WordPress RSS per onderwerp worden gefilterd

Met behulp van categorieën met uw WordPress posten helpt u uw blog georganiseerd houden, maar u kunt niet elke categorie worden weergegeven in uw RSS-feed. Geavanceerde WordPress gebruikers vaak succes hebben met hun feed.php-bestand handmatig te bewerken kan, maar dit soort tweak een echte hoofdpijn voor de gemiddelde gebruiker. Gelukkig, de ultieme Categorie Excluder-plugin biedt een gratis, gebruiksvriendelijke manier om ongewenste categorieën uit uw feed. Deze plugin voegt automatisch een extra submenu in uw Dashboard, dus geen kennis van code of programmeren vereist is.

Instructies

1

Klik op de "Plugins" menu in de linker zijbalk van uw Dashboard. Het menu zal uitbreiden om aan te tonen verschillende submenu's. Klik op het "Nieuwe toevoegen" submenu.

2

"Ultieme Categorie Excluder" in het zoekveld te typen. Klik op "Search Plugins." Ultieme Categorie Excluder zullen de eerste inschrijving op de lijst met zoekresultaten. Klik op de link "Install Now" onder de titel van de van de plugin. Volg de aanwijzingen op het scherm installatie-instructies als geregisseerd. Dit duurt slechts een minuut of twee.

3

Klik op het menu "Instellingen" zijbalk. Klik op het nieuwe "Sitecategorieën" submenu.

4

Schakel de selectievakjes in voor de categorieën die u uitsluiten van uw RSS wilt-feed. Klik op de knop "Update". Alle blogberichten met de uitgesloten categorieën verschijnt niet langer op uw RSS-feed.

Tips & waarschuwingen

  • Vele browser-based RSS-readers cache hun oude feed berichten. Eerdere berichten uit een uitgesloten categorie kunnen nog steeds weergegeven in deze lezers. Er is momenteel niet een manier om met terugwerkende kracht uitsluiten berichten uit RSS-lezers.