Hoe worden Computers gebruikt op het gebied van verpleegkunde?

Hoe worden Computers gebruikt op het gebied van verpleegkunde?


Met ingang van 2010 technologie geworden vaker in ziekenhuizen en verpleegkundigen zijn steeds vaker het gebruik van computers als onderdeel van hun dagelijkse routine. Computers staatssteun verpleegkundigen bij het beheer van patiënten en in het runnen van de administratieve kant van het ziekenhuis.

ADT systemen

ADT staat voor toelating, de geen kwijting en de overdracht. Dit computersysteem geeft een verpleegkundige de mogelijkheid om toegang tot informatie over een patiënt. Wanneer een patiënt wordt overgedragen of wanneer belangrijke informatie met betrekking tot de behandeling wordt ingevoerd, worden alle nodige afdelingen gemeld.

Communicatie

Patiënt geschiedenissen kunnen efficiënt worden overgedragen van een kliniek naar de andere met het gebruik van e-mail. Examens zoals CT scans en x-ook stralen kunnen worden bekeken op een computer.

Documentatie

Hoe worden Computers gebruikt op het gebied van verpleegkunde?


Medische gegevens kunnen worden opgeslagen in een computer voor gemakkelijk terug.


Verpleegkundigen computers gebruiken voor het opslaan van notities en gegevens over patiënten. De computers uitprinten herinneringen van drug doseringen en medicatie tijdschema's. Als een medicijn wordt gemist, of als deze niet werd ingevoerd in de computer, een herinnering geprint wordt, volgens een artikel van het tijdschrift Nursing van India op BNet.com. De computer identificeert ook de exacte datum en het tijdstip van de inslag.

Onderzoek

Computerprogramma's kunnen verpleegkundigen te medische documentatie snel doorzoeken. Een breed scala aan literatuur is opgeslagen en op een enkele computer, waardoor zoekopdrachten en vergelijkingen eenvoudig verwezen.

Administratie

Een verpleegkundige kan een computer gebruiken gepland verpleging verschuivingen en bijhouden van voorraadbeheer en inventaris. Bepaalde computerprogramma's ook vaststellen hoeveel zorg patiënten vereisen op basis van de ernst van hun omstandigheden, het ziekenhuis te benaderen hoeveel verpleegkundigen moeten worden aan kant.