Hoe Windows om opdrachten te verzenden via Office Communicator Instant Messaging

Met de Microsoft Office Communicator-toepassing geïnstalleerd op uw computer kunt u communiceren met andere gebruikers op uw netwerk. De aanvraag kunt u expresberichten verzenden naar elke gebruiker die ook is aangesloten op het programma. Als u wilt verzenden van een specifieke Windows-opdracht, zoals de opdrachtprompt tekst zoals NSLOOKUP, moet u ervoor zorgen dat de opdracht indeling klopt. De beste manier voor het verzenden van een opdracht is te kopiëren en plakken van de opdracht vanuit een geopend documentbestand of webpagina, zodat de gebruiker die u de opdracht naar verzendt de juiste indeling opdracht kunt gebruiken.

Instructies

1

Open de toepassing Microsoft Office Communicator op de computer en klik vervolgens op de optie "Contact" in het linker navigatiemenu.

2

Dubbelklik op de contactpersoon aan wie u wilt een expresbericht verzenden. Voer in het begin van het bericht om te beginnen met een gesprek met de andere gebruiker.

3

Zoek het bestand of de webpagina met de Windows-opdracht die u wilt verzenden naar andere gebruikers.

4

Gebruik de muis om te markeren de hele Windows-opdracht en klik vervolgens met de rechtermuisknop op de gemarkeerde tekst. Klik op de optie "Kopiëren".

5

Terug naar het gespreksvenster van Communicator en vervolgens met de rechtermuisknop in het tekstvak. Klik op de optie 'Paste' en de Windows-opdracht wordt weergegeven.

6

Druk op de "Enter"-toets op uw toetsenbord en het bericht wordt verzonden met de Windows-opdracht.