Hoe wilt aanmelden bij een Computer als u uw wachtwoord bent vergeten

Hoe wilt aanmelden bij een Computer als u uw wachtwoord bent vergeten


Vergeten uw wachtwoord voor uw computer kunnen uiterst moeilijk en frustrerend zijn. De officiƫle oplossing te krijgen in uw computer als u uw wachtwoord bent vergeten is het gebruik van een wachtwoord herstel-CD, die--helaas--u maken moet als u ingelogd bent op uw computer. Als u niet een wachtwoord recovery compact disk voor uw computer hebt gemaakt, dan is uw enige andere optie is om een opstart-CD gebruiken om het wachtwoord te resetten. Terwijl dit proces is niet heel moeilijk, vereist het dat u ten minste een basiskennis van computers en het Internet hebben.

Instructies

1

Een opstart-CD downloaden van het Internet die een wachtwoord-reset programma bevat. Deze schoen Compact disk zal komen in een ISO-bestand dat kan worden gebrand op een lege CD-R. De wachtwoord-reset programma op de CD zal zitten kundig voor verwijderen of het wachtwoord voor uw gebruikersaccount, zodat u terug in uw computer te krijgen. Voorbeelden van twee soorten gratis boot cd's zijn opgenomen in de sectie bronnen hieronder.

2

Het ISO-bestand naar een lege CD met behulp van uw CD-brander branden. Het is het beste om dit te doen op een lage snelheid instellen zodat er staan geen fouten tijdens het branden van de schijf.

3

Start uw computer opnieuw op en kies de opstartoptie vanaf een cd-rom wilt opstarten. Deze optie zal doorgaans worden benaderd door een "" op functietoets te drukken, zoals "F12." Kijk naar het scherm wanneer u voor het eerst van de computer om te bepalen welke toets u opstarten moet drukken voor toegang tot de opstartopties.

4

Kies de optie voor toegang tot het wachtwoord-reset hulpprogramma zodra u hebt opgestart in de schoen Compact disk. De tool zal lanceren en brengt u via een begeleide reeks stappen die enigszins zal verschillen afhankelijk van welk type boot CD die u gebruikt. Volg het proces via, lezen en volgens de aanwijzingen zorgvuldig, en reset of verwijder het wachtwoord voor uw gebruikersaccount. De instellingen opslaan, sluit het programma af en start de computer opnieuw.

5

Poging om in te loggen op uw account. Als u het wachtwoord opnieuw instellen, typ het nieuwe wachtwoord op het login-scherm. Als u het wachtwoord hebt verwijderd, moet u niet om een wachtwoord op het login-scherm.

Tips & waarschuwingen

  • Zodra u terug in uw computer bent, moet u een wachtwoord-herstel-CD maken, zodat als u uw wachtwoord ooit vergeet u zal zitten kundig voor herstellen het gemakkelijker.