Hoe Wild Tangent Web stuurprogramma's verwijderen

Hoe Wild Tangent Web stuurprogramma's verwijderen


De Wild Tangent Web Driver software is vaak opgenomen in veel games en multimedia producten. Hoewel het doel ervan is te reduceren van de hoeveelheid bandbreedte die wordt gebruikt en bieden een rijkere beleving van games, het is geïnstalleerd zonder toestemming en Systeeminfo verzamelt. Het uitschakelen van het Wild Tangent Web stuurprogramma vereist installatie ongedaan te maken van het besturingssysteem (http://about.wildtangent.com/legal/).

Instructies

1

Klik op de knop "Start" of het Windows-logo op de taakbalk om het menu Start.

2

Als u werkt met Windows 2003 of Windows XP, klikt u op de knop "Run". Plaats de cursor in het dialoogvenster 'Zoeken' in het menu Start, gebruikt u Windows Vista of hoger.

3

De tekst "AppWiz.cpl" zonder aanhalingstekens invoeren in het tekstvak en druk op de toets "Enter". Dit opent het dialoogvenster "Add/Remove Programs".

4

Selecteer de "WildTangent Web Driver" uit de lijst met geïnstalleerde toepassingen. Klik op de knop "Verwijderen". Windows 7 gebruikers moeten met de rechtermuisknop op en kies "Verwijderen".

5

Herhaal het verwijderingsproces beschreven in stap 4, de "WildTangent Updater" en "WildTangent Game Channel"-programma's selecteren als ze worden weergegeven.

6

Het systeem opnieuw opstarten.

7

Open de Windows-map door te klikken op het invoeren van de Run command "% windir %" zonder aanhalingstekens.

8

Verwijder de "wt"-map van uw Windows-directory met de rechtermuisknop op en selecteer "Verwijderen".

9

Verwijderen de programmamap van WildTangent door te navigeren naar uw "Programma Archief" woninggids en het vinden van de map "WildTangent". Klik met de rechtermuisknop en selecteer "Verwijderen". WildTangent is nu verwijderd.