Hoe wijzig ik mijn Facebook Filters?De Facebook News Feed is een voortdurend bijwerken stroom van inhoud die wordt weergegeven in de centrale kolom van uw homepage. Het bevat statusupdates, foto uploaden en opmerkingen, evenals koppelingen, de vragen en de pagina's Gepost door u en uw vrienden. Uw Nieuws-Feed kan worden overladen met inhoud, vooral als uw vrienden op Facebook regelmatig actief zijn of als er veel van hen. Als u bent overdonderd door uw Nieuws-Feed, hebt u verschillende filteropties.

Instructies

1

Inloggen om uw Facebook-account met uw e-mailadres en wachtwoord.

2

Klik op het tabblad "Start" is gelegen in de rechterbovenhoek van een willekeurige pagina toegang tot de News Feed op je homepage.

3

Klik op de "recentste" optie vlakbij de News Feed aan de bovenkant van uw homepage te filteren uw Nieuws-Feed zodat inhoud in real-time gepost. Klik op "Meest recente" een tweede keer om de News Feed filter drop-down menu te openen.

4

Klik op een optie voor het filteren van uw Nieuws-Feed om te laten zien 'Status Updates' "Foto's," "Links", "Pagina's" of "Vragen", of klik op de naam van een vriend lijst als u wilt filteren verhalen uit alleen de vrienden die zijn opgenomen in de lijst.

5

Klik op 'Opties bewerken' om het pop-up dialoog "Edit Your News Feed Settings" te openen. Gebruik de drop-down menu voor het filteren van de nieuws van alle vrienden of degenen met wie heb je de meeste interactie of om te verbergen van nieuws van vrienden op basis van de per-persoon. Klik op "Opslaan" filter.