Hoe wijzig ik mijn Computer zonder opnieuw te installeren Windows XP?



Computers met Windows XP geïnstalleerd worden toegewezen op een geregistreerde gebruikersnaam tijdens het installatieproces. Wanneer u een gloednieuwe computer uit een winkel koopt kunt u het uw naam toewijzen tijdens het activeringsproces. Echter, als u een gebruikte computer kocht, of een fout tijdens de activering gemaakt, kunt u het zonder het hele besturingssysteem opnieuw te installeren met behulp van de Windows register-Editor wijzigen.

Naam van Computer wijzigen

Toegang tot het systeemregister te wijzigen van de naam van de eigenaar van de computer. Ga naar het menu "Start" en tikken voort "Stormloop". Typ 'regedit' en klik op "OK" om te beginnen met het hulpprogramma Windows register-Editor. Ga naar de volgende sleutel:

Bepaal van aan HKEY_LOCAL_MACHINE huidige versie

Klik op "Huidige versie" en dubbelklik vervolgens op de "RegisteredOwner" of "RegisteredOrganization" waarde in het rechterdeelvenster van de Register-Editor. Typ de nieuwe naam in het veld "Waardegegevens" en klik op 'OK'. Sluit de Register-Editor en herstart uw computer.

Wijzigingen bevestigen

Om te controleren of de naam van de geregistreerde eigenaar is veranderd Ga naar het menu 'Start' en met de rechtermuisknop op "Mijn Computer" icoon. Klik op "Eigenschappen" en selecteer het tabblad "Algemeen". De naam van de nieuwe computer zal worden onder "geregistreerd voor:."