Hoe wijzig ik de startpagina in Live Messenger?

Hoe wijzig ik de startpagina in Live Messenger?


Windows Live Messenger is een populaire instant messaging applicatie die verkrijgbaar zijn bij Microsoft. Net als van andere programma's voor expresberichten kunnen Windows Live Messenger gebruikers hun instant messaging ervaring via de toepassingsinstellingen kunnen aanpassen. Aangezien de homepage of het hoofdmenu van Windows Live Messenger is het gedeelte van de toepassing ziet u het merendeel van de tijd, Microsoft heeft gemaakte op vlot voor wijzigen van de kleuren van de homepage en achtergronden. Het hele proces van het wijzigen van de startpagina duurt slechts één of twee minuten als je eenmaal weet waar de instellingen zijn.

Instructies

1

Windows Live Messenger starten. Om dit te doen, klik op het menu 'Start' en Windows Live Messenger selecteren in de lijst "Toepassingen", ga naar en klikt u op de Windows Live Messenger uitvoerbaar (exe) bestand in Windows Verkenner of klik op het pictogram van Windows Live Messenger op het bureaublad.

2

Aanmelden bij Windows Live Messenger met uw e-mailadres en wachtwoord.

3

Breng uw muis naar de rechterbovenhoek van het venster van Windows Live Messenger. U ziet de hoek "ontvouwen" en een penseel met de woorden "Change Your Scene" moet worden weergegeven. Klik op het penseel/bericht.

4

Kies het gewenste kleurenschema. Klik op "Apply". Klik op "OK" als kleur is alles wat die u wilt wijzigen op de homepage. Merk op dat kunt u een aangepaste kleur maken door te klikken op de optie "Meer kleuren", uw aangepaste kleur te kiezen en te klikken op 'OK'.

5

Selecteer de scène die u wilt gebruiken voor uw homepage en klik op 'Openen'. Afwisselend, klik op "Bladeren" om toe te voegen een scène uit een een ander bestand op uw computer als u niet een van de beschikbare standaard-schermen. Navigeer naar de locatie van de scène die u wilt gebruiken voor uw homepage. Selecteer de scène en klik op "Open."

6

Klik op "Toepassen" in het venster van de scène. Klik op "OK" om het venster te sluiten en terug te keren naar het hoofdvenster van Windows Live Messenger.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt andere instellingen in Windows Live Messenger gemakkelijk wijzigen door te klikken op de knop "Toon Menu", "Tools" te selecteren en kiezen voor 'Opties'. Als uw menubalk die standaard worden weergegeven, hoeft u niet te klikken op de "Toon Menu" knop en kunt navigeren naar de opties onder het menu "Extra". Dit zal u helpen controle homepage items, zoals welke contactpersonen in uw lijst met contactpersonen weergegeven en het standaardbericht dat u wilt weergeven.