Hoe wijzig ik de registratiesleutel van Windows XP?

Hoe wijzig ik de registratiesleutel van Windows XP?


Er zijn veel goede redenen om een Windows XP-productsleutel te veranderen. U kan hebben geërfd een computer met een illegale kopie van XP en u wenst te gaan legit, of moet u XP laden vanaf een vorige opstart schijf maar u hebt een nieuw aangeschafte productcode. Ongeacht de reden, er is een manier om het bewerken van het register om ervoor te zorgen dat uw exemplaar van XP is geladen met de geldige, juridische voortbrengsel toonsoort.

Controleer de huidige sleutel

Vroeg volgende Windows XP versie, verschillende nep volumelicentiesleutels (VLK) toegestaan gewetenloze gebruikers een manier om te laden illegale kopieën van XP. Deze VLK begon met de letters, "FCKGW," en produceerde sleutels van het product met de cijfers 640 in de tweede reeks getallen. Klik op \"Start\ om te controleren de sleutel aan uw kopie van XP," en klik met de rechtermuisknop op 'Mijn Computer'. Ga naar \"Properties,\" en de sleutel van het product wordt vermeld in het dialoogvenster dat verschijnt. Deze illegale kopieën ook retourneren een fout wanneer bijgewerkt met Service Pack 1, dus als u een bericht dat krijgt de sleutel ongeldig is wanneer u probeert te werken, moet u de nieuwe, geldig, sleutel toevoegen.

Het register bewerken

Altijd een back-up van uw gegevens voordat u naar de registratiekantoor verdergaat. Klik op \"Start\" en vervolgens \"Run.\" Typ %systemroot%\system32\oobe\msoobe / a. Hiermee opent u de activeringswizard. Kies "Ja, ik wil om te bellen een telefoon service rep," en klik op volgende. Op deze pagina, klik op de link "change product key" en voer uw nieuwe sleutel. U ben niet daadwerkelijk aanroepen van een service rep. Nadat u het nieuwe nummer hebt ingetoetst, klikt u op \"Update\" en herstart uw computer. Als het gaat terug omhoog, XP Home en XP Professional zal waarschijnlijk vraagt u uw nieuwe exemplaar van Windows te activeren. Volg de aanwijzingen op het scherm. Corporate versies zijn al geactiveerd.