Hoe wijzig ik de macht op wachtwoord voor een IBM ThinkPad 765 Computer?

Hoe wijzig ik de macht op wachtwoord voor een IBM ThinkPad 765 Computer?


Als u als de meeste mensen bent, wellicht hebt u gegevens en informatie op uw computer dat u vertrouwelijke of persoonlijke overwegen. Als je zelf een laptop, is uw persoonlijke informatie vaak binnen het bereik van die voorbij uw computer. Als u eigenaar van een IBM ThinkPad 765 laptop, u bent gelukkig--kunt uw computer u instellen van een activeringswachtwoord. De power-on wachtwoord maakt het vrijwel onmogelijk voor ongevraagd particulieren om opstarten van uw laptop en de gegevens bekijken. U moet het wachtwoord af en toe om te dwarsbomen zogenaamde dieven die over je schouder kijken kunnen, terwijl u uw laptop opstarten echter wijzigen.

Instructies

1

Sluit uw 765 ThinkPad en het uitzetten. Start de computer opnieuw op en wacht op de wachtwoord prompt weer te geven. De prompt wordt weergegeven na de eerste Bootscherm, en u wellicht te wachten van drie tot vijf seconden voordat u de prompt ziet. Typ uw huidige wachtwoord en druk op de "spatiebalk". Druk op de "Enter" toets om het huidige wachtwoord te verwijderen.

2

Zwenking vandoor uw ThinkPad. Druk op de "F1" toets en houd het en druk op de "Power" knop op uw ThinkPad-765. Wanneer de computer opstart, zal het hulpprogramma "Easy-Setup" lanceren. Gebruik de pijl-omlaag-toets op het toetsenbord om te navigeren naar de optie "Wachtwoord" en druk op de toets "Enter". Druk op de pijl-omlaag tot de cursor is via de optie "Power-On", druk op de toets "Enter".

3

Typ uw nieuwe wachtwoord power on in het pop-veld en druk op de toets "Enter". Typ een wachtwoord van maximaal zeven tekens die een willekeurige combinatie van letters en cijfers bevat. Zowel kleine letters en hoofdletters zijn aanvaardbaar.

4

Voer uw nieuwe wachtwoord nogmaals ter bevestiging. Druk op de toets "Enter" om het proces te voltooien.

Tips & waarschuwingen

  • Vergeet nooit uw wachtwoord power on. Als u verliest of het maar vergeet, zal je moeten uw ThinkPad verzenden Lenovo te hebben van het moederbord en de harde schijf in de computer vervangen. De reparatie is duur, en de garantie dekt niet de kosten van de onderdelen, vervanging of arbeid.