Hoe wettelijk TV kijken online - voor gratis! (Online televisie)

Hoe wettelijk TV kijken online - voor gratis! (Online televisie)


Heb je gehoord van mensen die alle hun televisie online - kijken zelfs topkwaliteit-series zoals Lost en huis?

Veel mensen vertrouwen op illegale wijze voor het kijken naar hun shows online. Maar veel bedrijven zijn begonnen met het aanboren van deze rage, en het aanbieden van legale alternatieven die geen inbreuk op copyright maken.

Ik zal je vertellen waar ze te vinden!

Instructies

1

Hulu - wijs uw browser over http://www.hulu.com!

Deze baanbrekende site wordt gerund door de mensen over bij NBC, en het is een uitstekende bron voor gratis TV en films online.

Hulu komt niet alleen de shows van NBC. U kunt op dit moment kijken hit shows zoals 24, huis, Family Guy en nog veel meer uit een verscheidenheid van netwerken en producenten.

2

Joost - probeer bezoekende http://www.joost.com!

Joost werkt een beetje anders dan veel van de opties, en biedt wat meer obscure shows. Hoofd op over aan Joost populaire internet video's te bekijken, als goed zo populaire animes (Naruto is een opvallende verschijning) en muziekvideo's.

Joost heeft een zeer "sociale" interface en is gekoppeld aan Facebook.

3

ABC.com - Pop over naar http://www.abc.com (of http://abc.go.com/player/index)

ABC's aanbod zijn misschien wel het beste uit een online TV-ervaring halen te. Niet alleen bieden zij hun meest populaire shows, maar ze bieden oude episoden en ze bieden hun VIDEO IN HD.

Ga hierheen om te kijken van de cult-hit Lost, Ugly Betty, Desperate Housewives, en vele anderen.

4

Fox.nl - wijs uw browser http://www.fox.com/fod/index.htm?src=menu_item_full_episodes voor Fox TV!

Fox heeft ook een geweldige line-up van hun netwerk toont beschikbare online, in uitstekende kwaliteit. U kunt kijken naar huis, 24, Gevangenis Break, The Simpsons, en gewoon over iets anders momenteel luchten van Fox, hier!

5

Comedy Central - lach je weg over naar http://www.comedycentral.com/shows/

Comedy Central kandidatuur biedt vele volledige afleveringen online voor uw kijkplezier. Ga hier om Jon Stewart, de Colbert Report en andere satirische favorieten.

6

Food Network - Yum! Probeer http://www.foodnetwork.com/video-library/index.html

Dit is een wens van de lange tijd voor mij, en het ding dat ik meest over kabel miste - maar het is eindelijk hier! Food Network is nu het aanbieden van een videospeler met volledige afleveringen, niet alleen clips!

7

Discovery Network (inclusief TLC, Animal Planet) - hoofd op over aan http://dsc.discovery.com/videos/ voor geselecteerde episoden ontdekking favorieten! (De volledige afleveringen links zijn aan de linkerkant)

Een andere lange tijd wens van mij, kunt u nu Jon en Kate Plus 8 recht op uw computerscherm streamen! Er zijn sommige andere TLC en Animal Planet toont gemengd met het aanbod van Discovery Channel zelf.

8

TV Land - hoofd over aan http://www.tvland.com/

TV Land stromen veel van uw klassieke favorieten uit de TV Land/Nick op Nite line-up (evenals, blijkbaar, Extreme Makeover: Home Edition). Mooi formaat lineup.

9

HGTV - Ga naar http://www.hgtv.com/full-episodes/package/index.html
wil wanna-be binnenlandse godinnen (en goden) zoals mezelf zullen verrukt zijn om te leren dat ze hun favoriete huisverbetering shows op aanvraag kunnen streamen!

10

Check back vaak voor nog meer websites zoals ik ze vinden!

Tips & waarschuwingen

  • De meeste van deze shows zullen profiteren van een beetje van "buffer", wat betekent dat u toestaan dat uw computer tijdelijk de inhoud te downloaden voordat u het horloge. In de meeste spelers, kunt u beginnen de buffering door op Play te drukken en dan pauze snel. U ziet een vooruitgang op het laden bar, met vermelding van uw buffer vooruitgang.
  • Als u vertraging of schokkerige video ondervindt, probeer eerst bufferen (zie hierboven), alle andere geopende programma's sluiten, of uw computer opnieuw te starten.
  • Het is heel goed mogelijk om de haak van de meest recente LCD-televisies tot een computer (we doen dit in mijn huis, in plaats van de kabel). Met een voldoende krachtige computer, kunt u uw favoriete programma's bekijken op uw TV - online!