Hoe werkt werk voor de Adobe-volumelicenties?

Hoe werkt werk voor de Adobe-volumelicenties?


Adobe's Volume Licensing regeling kunt u geld besparen door de aankoop van Adobe-softwareproducten in bulk. De regeling omvat meerdere programma's, elk met zijn eigen vereisten en voorwaarden. Echter alleen bepaalde klanten en organisatie soorten komen in aanmerking om Volume Licensing producten te kopen. Bovendien, moeten sommige Volume Licensing-programma's u een minimum aantal exemplaren om in aanmerking voor een korting te koop.

Programmatypes

De Adobe-volumelicenties regeling is opgesplitst in vier programma's: waarde Incentive Plan, Enterprise Agreement, cumulatieve Licensing Plan en Transactiegericht licentieprogramma. Deze programma's zijn ontworpen om klanten van verschillende grootte om te profiteren van de Volume Licensing regeling te helpen. Bijvoorbeeld, is het Transactiegericht licentieprogramma bedoeld voor individuele gebruikers, waarbij alleen klanten om te kopen van één exemplaar van een bepaalde softwarepakket om zich te kwalificeren. De Enterprise Agreement, aan de andere kant, biedt grotere kortingen maar meestal vereist een minimale initiële aankoop van 100 kopie.

In aanmerking komende afnemers

De vier programma's zijn verder verdeeld door klanttype. Er zijn vier typen van klant die via het Volume Licensing regeling kopen kunt: onderwijs, bedrijfsleven, regering en Nonprofit. Non-profitorganisatie klanten komen alleen in aanmerking voor het Transactiegericht licentieprogramma. U dient het bewijs dat u een in aanmerking komende organisatie vertegenwoordigen bij het bestellen van uw software. Bijvoorbeeld, om als een non-profitorganisatie, zou u moeten een brief van de IRS of vermelding in de online versie van de publicatie 78, een lijst van organisaties die in aanmerking komen voor charitatieve donaties.

In aanmerking komende Software

Niet alle Adobe-software kan worden gekocht op elk programma. Bijvoorbeeld, betrekking de waarde stimulans programma uitsluitend op producten die zijn opgenomen in de Adobe Creative wolk voor Teams suite, terwijl de cumulatieve Licensing Plan en het Transactiegericht licentieprogramma verstaan: alle producten beschikbaar als permanente software van de desktop. Bovendien, de software beschikbaar onder de Enterprise Agreement verandert afhankelijk van klanttype. Bedrijfsleven en de overheid klanten kunnen alleen orde Acrobat en presentator via dit programma, terwijl onderwijs klanten verschillende extra pakketten kunnen bestellen.

Overeenkomst voorwaarden

Alle software gekocht via het Volume Licensing regeling wordt geleverd als een elektronische download in plaats van als een fysieke kopie. De voorwaarden van elke downloadlicentie is echter afhankelijk van het programmatype gebruikt. Bijvoorbeeld, biedt het Transactiegericht licentieprogramma permanente licenties, terwijl de waarde Incentive Plan software op een jaarlijks abonnement biedt. Bovendien, bieden de cumulatieve Licensing Plan en het Transactiegericht licentieprogramma niet gratis software-upgrades, terwijl de andere programma's doen.