Hoe werkt WebTV?

Toegang tot het Internet

WebTV, die is nu eigendom van en onderhouden door het product van Microsoft MSN, vereist een brug naar het Internet. Inbel-service is beschikbaar van MSN, maar breedband vereist een bestaande dienst. De gebruiker moet DSL, kabel of glasvezel dienst, die kan worden aangesloten op de MSN TV-ontvanger.

Hoe werkt WebTV/MSN TV verschillen van een Computer?

Gewoon, verandert de MSN TV-ontvanger een televisie in een Internet-toegangspunt. Het biedt niet de mogelijkheid om gebruik te maken van productiviteitssoftware of hebben van een harde schijf, zoals een computer. Het duidelijke voordeel is de ruimte bekijken. De meeste home-computers hebben schermformaten tussen 15 tot en met 21 inch. Een gebruiker met een grote televisie kon bekijken YouTube-video's of digitale foto's op een HD-display.

Wat biedt de WebTV/MSN TV?

De eenheid van MSN TV biedt basisdiensten Internet: toegang tot World Wide Web, e-mail en instant message mogelijkheden. De MSN TV-ontvanger heeft USB ingangen, waardoor digitale foto's te uploaden vanaf een digitale camera en in e-mailbericht. Bovendien, kan de MSN TV-ontvanger worden geïntegreerd in een thuis netwerk en toegang tot muziek, video's en foto's vanaf een andere computer op het netwerk.