Hoe werkt Netflix?

Hoe werkt Netflix?


In het verleden, film-kijken meestal tot gevolg dat rijden uit naar het theater en betalen voor bioscoopkaartjes. Dankzij de diensten zoals Netflix, hoewel, is het gemakkelijk om de zelfde ervaring in uw huis. Netflix de DVD diensten direct verzenden DVD's of Blu-ray-schijven HD-rechtstreeks naar uw mailbox, en hebt u een apparaat compatibel huistheater, u kunt zelfs kijken naar films of TV-programma's wanneer je maar wilt.

Hoe werkt Netflix

Gebruikers kunnen abonneren op Netflix met verscheidene verschillende maandelijkse plannen van de gebruiker. Afhankelijk van uw gewoonten film-kijken, kunt u één tot acht schijven verstuurd naar u allen tijde hebben. Als u geen dvd's bekijken, kunt u zelfs abonneren op Netflix's onbeperkte streaming plan, dat alleen u toegang tot Netflix's streaming-dienst geeft.

Kosten

De kosten voor een maandelijks plan kunnen variëren, afhankelijk van hoeveel DVD's u meestal kijken. Bijvoorbeeld, is een twee DVD per maand plan de goedkoopste, bij $4.99 per maand. Ter vergelijking, kost een plan waarmee u acht DVD's uit tegelijk 55,99 dollar per maand vanaf het moment van publicatie.

Blu-ray

Gebruikers met een Blu-ray speler kunnen ook profiteren van Netflix van Blu-ray aanbod. Netflix rekent echter een extra $2 per maand vanaf het moment van publicatie als u wilt de Blu-ray catalogus toevoegen aan uw disc verhuur selectie.

Netflix Streaming

Netflix biedt ook een streaming-dienst, die gebruikers toestaat om direct kijken naar TV-shows en films van online-catalogus via het Internet. Terwijl de streamingdienst marginaal kleiner dan Netflix DVD selectie is, toont zoals "Glee" en "No Reservations" zijn onder sommige van de aanbevolen inhoud op het moment van publicatie.

Streaming-apparaten

Netflix streaming ondersteuning is ook ingebouwd in meerdere persoonlijke apparaten. Alles van Blu-ray spelers en iPods te video game consoles eigenschapsteun Netflix streaming. Op het apparaat, eenvoudig bladeren naar Netflix's streaming toepassing te starten van de service--kunnen sommige apparaten moeten worden geconfigureerd voor Netflix streaming, hoewel, dus naar documentatie voor meer informatie verwijzen.

Enveloppen

Als u bent geabonneerd op een schijf-mailing-plan, stuurt Netflix's mailing centra de schijf naar u via de mail. Deze rode enveloppen bevat de schijf en ook de functie als een retour pakket. Wanneer u klaar bent om de schijf terug te sturen, gewoon plaats het terug in de envelop en verzegelen met behulp van de meegeleverde zelfklevende strip. Zodra u het plaatst terug in uw postvak, zullen de envelop met postzegel-opgenomen worden geretourneerd.