Hoe werkt een externe verbinding?

Hoe werkt een externe verbinding?

Externe verbindingsdefinitie

Externe verbinding, ook bekend als RAS, verwijst naar het proces van het koppelen van twee verschillende computers, zodat die ene computer weergeven en beheren van het besturingssysteem van de andere computer, met inbegrip van alle bijbehorende functies en bestanden kan worden gebruikt. In wezen is het een computer op afstand besturen. Er zijn twee belangrijke redenen om een externe verbinding te maken. Werknemers van hun huis of Bureau computers vaak RAS gebruiken voor het opzoeken van informatie die ze hebben opgeslagen op hun computer thuis, of zoeken naar een document niet met hen hebben. Externe verbindingen mensen ook gebruiken bij het zoeken naar computer bijstand voor een bepaald probleem of installatie proces. Informatie technologie assistenten kunnen toegang krijgen tot en controle van een computer, een gebruiker bepaalde stapsgewijs begeleiden of op zoek naar de oorzaak van een probleem.

Proces van RAS

Terwijl het geluid van de externe verbindingen ingewikkeld, is het proces van RAS eigenlijk eenvoudig. Alle programma's in feite maken de basiscomputer in een server, die gegevens naar een interne client, de aangesloten computer verzenden kan. Een Internet-verbinding is nodig voor dit proces. Ten eerste neemt de computer een momentopname van een eigen scherm. Dit is een veel voorkomende functie en gebruikers kunnen doen op hun huidige computer op elk gewenst moment met behulp van de toets print screen.

De computer wordt vervolgens gecomprimeerd het het schermschot in een indeling die gemakkelijk kan worden overgedragen via het Internet. Deze gecomprimeerde afbeelding wordt gedownload naar de aangesloten computer en vervolgens uitgepakt naar een leesbaar bestand, dat vervolgens wordt weergegeven door het RAS-programma. Dit klinkt niet ook indrukwekkend, maar de basiscomputer verricht van dit proces meerdere malen per seconde. Het resultaat is een voortdurend vernieuwd afbeelding die laat zien wat er precies gebeurt op de andere computer. Andere functies geven muis en toetsenbord controle.

Soorten RAS

Er zijn verschillende soorten RAS-programma's. Een is een programma dat wordt gedownload naar de harde schijf van beide computers. Dit opent windows-programma's, verbindt het Internet en de toegang. Dit zijn over het algemeen meer gecompliceerde software optie en kosten geld, afhankelijk van de kwaliteit van software. Programma's met hoge veiligheids- en vele functies kost maar liefst $200, terwijl de goedkopere versies kunnen kosten $40 of zo.

Er zijn ook versies met een web-based die eigenlijk online, weergegeven: uitzicht op de basiscomputer via een web-pagina werken. Deze versies hebben meer kans om gratis, maar ook meer kans om te worden kwetsbaar voor veiligheid compromis en virus aanvallen.