Hoe werkt de Google Toolbar?

Hoe werkt de Google Toolbar?

Web Browser Toolbars

Als consumenten een grotere hoeveelheid tijd op het Internet, elke toepassing zoals de Goolge werkbalk die bespaart tijd optimaliseren gebruikersonderzoek waardevol besteden is. Web werkbalken bieden een ingesloten plug-in via de web browser menustructuur klaar toegang te verlenen tot zoeken op het Web en andere functies. Er zijn twee soorten web werkbalken gevonden op het Internet vandaag: die gericht op optimalisering en niche werkbalken die gespecialiseerd is in een enkele functie zoals Ebay, Mapquest en Dictionary.com.
De Google Toolbar is gericht op verbetering van de zoekervaring van de gebruiker via optimalisatie die de gebruiker naar niche-onderzoek doorstuurt, op basis van gebruikersinvoer en keuzes.

De Google Toolbar

De Google Toolbar voor het eerst werd uitgebracht in de vroege 2000s en updates aan de toepassing zijn verstrekt geen minder dan jaarlijks sindsdien. De werkbalk is beschikbaar voor de installatie van Internet Explorer en Mozilla Firefox Web browsers. Het kan ook worden ingebed binnen de Google Chrome webbrowser. De Google toolbar is geïnstalleerd op de computer van de eind-gebruiker als een web browser plug-in vice als een stand-alone applicatie op de clientcomputer. Hierdoor kan de werkbalk native communiceren met de web browser en de gebruiker informatie, zodat u een betere kwaliteit van de dienstverlening. Veel van de eerdere opties die beschikbaar zijn op de Google Toolbar hebben ingebed in hedendaagse internetbrowsers, zoals pop-up blokkeren, de mogelijkheid om de gegevens van de ingang van de formulier opslaan en het gebruik van pagina gelederen op maat van de zoekresultaten. De populaire opties op maat zijn in de huidige versie van de Google toolbar, Google News en Google Search op maat.

Geavanceerde Google Toolbar-opties

Hoe werkt de Google Toolbar?


De configuratie van de Google toolbar is ontworpen om door eindgebruikers worden afgestemd. De nieuwe werkbalk slaat de configuratie voor elke gebruiker, zodat het wordt geladen als inloggen op verschillende computers. Google is een van de eerste fabrikanten die de configuratiegegevens voor de configuratie van de werkbalk gebruiker op hun servers, waardoor het gebruik op meerdere locaties voor een gebruiker in de cache. De uitgebreide zoekoptie op de Google werkbalk aides eindgebruiker zoekopdrachten door het verstrekken van een lijst met suggesties die pop-up onder het zoekvak samen met de frequentie van de zoekopdrachten door andere gebruikers. De werkbalk sluit ook de mogelijkheid om te delen van webpagina's via e-mail en SMS-bericht.
Een nieuwe functie in de huidige versie van de werkbalk is de functie vertalen. De functie vertalen van de Google toolbar kan de gebruiker om te vertalen Engelse woorden op een webpagina van en naar het Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Chinees (traditioneel en vereenvoudigd), Japans en Koreaans. Er zijn een aantal andere geavanceerde plug-in opties beschikbaar voor de gebruiker toe te voegen aan de Google toolbar-opties om op te nemen van de pop-upblokkering van Google Zoek instellingen kennisgever en de web browser bladwijzers die met de gebruiker reist.