Hoe werkt de AOL breedband?

Wat is AOL breedband?

AOL Breedband is de naam van de AOL-software die is geoptimaliseerd voor snelle internetverbindingen zoals kabel- en DSL-verbindingen. AOL biedt niet de werkelijke breedbandverbindingen. In plaats daarvan werkt de AOL-software met een bestaande internetverbinding.

Verbinding maken met AOL via breedbandverbindingen

Wanneer een AOL-gebruiker een zijn internetverbinding naar een snelle DSL, kabel, satelliet of fios internetdienst upgrade, heeft hij de optie om door te gaan met behulp van AOL als zijn primaire browser en online access point. De soorten breedbandinternet beschikbaar is afhankelijk van de geografische locatie van de gebruiker.

Sommige service-providers voor breedband internetverbindingen zoals Comcast bieden ingebouwde software voor toegang tot e-mail en het web. Veel werken met huidige webbrowsers zoals Internet Explorer en Mozilla Firefox.

AOL-software gebruikt met een breedband verbinding wordt een AOL-gebaseerde webbrowser, toestaand gebruikers om te blijven toegang tot AOL inhoud, doel en chat rooms.

Toegang tot het Internet via een breedband verbinding gebeurt via een kabelmodem of DSL-lijn geïnstalleerd door de breedband Internet company gekozen.

AOL gebruikt als de primaire Browser

Zodra een breedband dienst is gekozen en geïnstalleerd, AOL gebruikers kunnen opstarten van AOL en de software detecteert de nieuwe breedbandverbinding. De AOL-gebruiker krijgt ook de optie om door te gaan met behulp van hun huidige betaalde AOL dienst naast haar breedband Internet of haar account wijzigen met de service van gratis AOL die gewoon als een AOL-gebaseerde browser via breedband werkt.

De keuze om door te gaan betalen voor AOL of gebruik van gratis AOL via breedband hangt af van hoe vaak de gebruiker toegang heeft tot inhoud en functies die exclusief voor AOL.