Hoe weet ik in welke poort mijn USB-kabel gaat?

Hoe weet ik in welke poort mijn USB-kabel gaat?


In de vroege dagen van computers thuis moest elke externe gadgets, zoals luidsprekers of monitoren, worden aangesloten op een specifieke poort. Niet alleen heeft deze limiet de hoeveelheid hardware je kon aansluiten, maar het betekende ook dat veel producten konden worden aangesloten alleen op compatibele machines. De Universal Serial Bus werd uitgebracht in 1995 om dingen makkelijker te maken voor zowel fabrikanten als consumenten. Ongeacht of u bent inpluggen in een toetsenbord, een monitor of printer, als uw hardware een USB-stekker heeft, het kan worden aangesloten op elke open USB-poort.

Instructies

1Hoe weet ik in welke poort mijn USB-kabel gaat?


Een USB-poort is rechthoekig van vorm, met een dunne kunststof strook binnen de bovenrand.


Zoek de USB-poorten op uw computer. Desktopcomputers hebben meestal twee USB-poorten aan de voorzijde van de toren en verscheidene meer achterop. Laptops hebben USB-poorten langs de zijkanten.

2

Duw uw USB-stekker in de USB-poort. De witte strook binnen de USB-stekker moet naar beneden worden gewezen. Anders, zal de stekker niet verder binnen het havengebied.

3

Wachten op uw computer naar het apparaat. Kunt u te installeren extra software of stuurprogramma's het werkend te krijgen. Voer op het scherm installatie-instructies die worden weergegeven.