Hoe voorkom je de Tools aan GIMP wordt gebruikt

Hoe voorkom je de Tools aan GIMP wordt gebruikt


GIMP is een gratis grafische ontwerpprogramma kunt maken en bewerken van digitale beelden op uw computer. Wanneer u een afbeelding opent in GIMP, zal drie dialoogvensters open--uw werkmap, de belangrijkste werkset en een venster lagen. Om te stoppen met het lagen-venster wordt geopend, kunt u gewoon klikken op de rode 'X' in de rechterbovenhoek van het menu. Als u probeert de Evenzo geplaatste rode 'X' op de werkset klikken, echter, zal GIMP zelf beginnen af te sluiten. Om tijdelijk te verbergen de hulpmiddelen zonder het programma te sluiten, moet u een toetsenbordkortere weg gebruiken.

Instructies

1

Start GIMP. Selecteer "File" en "Open" toegang tot de afbeelding die u wilt bewerken.

2

Klik ergens langs de bovenkant van de werkmap, het pop-up bericht die uw afbeelding gastheren, om te activeren die browser. U kunt controleren dat de werkmap wordt geactiveerd wanneer de 'X' in plaats van grijs rood weergegeven.

3

Druk op de "Tab"-toets op uw toetsenbord om te stoppen met de hulpprogramma's worden gebruikt en de werkbalk wilt verbergen. Als u op elk gewenst moment de werkset zichtbaar te maken wilt, drukt u nogmaals de "Tab"-toets.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt de weergave van uw werkmap maximaliseren door te klikken op het pictogram links van de rode 'X'. Hiermee krijgt u een full-screen weergave van uw werkmap.
  • Als u een bewerking uitgevoerd hebt en klik op de rode 'X' direct in de werkset, zul je een waarschuwing pop-upvenster verschijnt gevraagd of u "Wijzigingen negeren" of "Annuleren" de afslag wilt. Als u klikt als u uw wijzigingen wilt, GIMP zal volledig afsluiten.