Hoe voorkom ik het blauwe scherm van dood in Windows Vista?

De "Blue Screen of Death" (BSOD) is een term die verwijst naar de donker blauwe fout scherm dat wordt weergegeven in Windows wanneer een ernstig dat genoeg fout dat het resulteert in een onverwachte herstart van de computer. Als u dit probleem voordoet zich, kunt u proberen een paar dingen te ontdoen van het en uw systeem terug te keren naar een meer stabiele platform.

Instructies

1

Verwijder alle onlangs geïnstalleerde hardware of software. Als u onlangs een accessoire hardware hebt geïnstalleerd of een programma en de computer begonnen met het geven van BSOD fouten, is wat u hebt geïnstalleerd waarschijnlijk de oorzaak van het probleem. Controleer dit, verwijderen van het apparaat of programma en zien als de fouten ga weg.

2

Selectievakje voor softwareprogramma's die mogelijk conflicteren met elkaar. Een bekend voorbeeld hiervan draait twee antivirusprogramma's op hetzelfde moment, waardoor de computer problemen ondervindt en ontwikkelen van BSOD fouten. Deze fout kan worden opgelost door een of beide van de tegenstrijdige programma's te verwijderen.

3

Voer de optie "Voorsprong reparatie" op de Vergezicht installatie DVD. Plaats de DVD in de computer, start de computer opnieuw op en selecteer de DEL F11 en F12 sleutel aan laars van DVD (de specifieke sleutel wordt weergegeven op het scherm wanneer u de computer voor het eerst opstart. Selecteer de optie "Boot from DVD" en klik vervolgens op de optie "Voorsprong reparatie" op het menu dat verschijnt. Wachten tot dit proces automatisch gaan. Als er fouten worden gevonden, ze zal automatisch worden vastgesteld en de computer vervolgens opnieuw kan worden opgestart.