Hoe voor te bereiden tekst menu's in Photoshop voor gebruik in DVD Studio Pro

Hoe voor te bereiden tekst menu's in Photoshop voor gebruik in DVD Studio Pro


DVD Studio Pro is een programma voor het maken van krachtige menu voor het schrijven van een afspeelbare DVD voor uw project. Toch, voor iedereen van de macht en de kenmerken van het programma, DVD Studio Pro maakt geen een aanvaardbare Tekstmenu voor veel producenten. Photoshop biedt een uitstekend alternatief voor het maken van uw tekst menu's voor DVD Studio Pro. Wanneer in combinatie met het scheppen van de juiste en eenvoudige knop, wordt het menu de optie van een gebruiksvriendelijk en professionele presentatie voor uw DVD-project.

Instructies

1

Ga naar 'Bestand' > 'Nieuw' en maak een nieuwe afbeelding als achtergrond voor uw menu. Voor een breedbeeld menu, vastgesteldop grootte van de afbeelding ongeveer 1920 x 1080 pixels bij een digitaal schermresolutie van 72 DPI of pixels per inch.

2

Selecteer je achtergrondkleur. Ga naar "Layer" > "Nieuw Vul laag" > "Effen kleur." Een dialoogvenster zal verschijnen, met de "Kleur" verzameling op geen, de "Mode" verzameling op een normale en de "Dekking" op 100 procent en selecteer "OK." Een kleur dialoog box zal verschijnen en u kunt elke kleur selecteren voor uw achtergrond.

3

Ga naar de werkbalk en selecteer het gereedschap tekst. Uw tekst voor het DVD-menu op uw beeld toevoegen. Je kan ook foto's en afbeeldingen in dit stadium toevoegt. Gewoon open de afbeelding of de afbeelding die u wilt toevoegen in Photoshop, gebruik het gereedschap selecteren en sleep het element naar uw achtergrond. Een nieuwe laag aangemaakt worden en uw afbeelding of afbeelding zal wonen in deze laag voor bewerken. Adobe biedt een video tutorial voor het werken met lagen en zijn een prachtig middel voor het bouwen van dit project.

4

Selecteer "Save" en de master bestand opslaan als een PSD voor het behoud van de lagen van tekst, afbeeldingen en afbeeldingen die u zojuist hebt gemaakt. Verwijzen naar deze hoofdbestand maken van bewerkingen en gewoon een nieuwe versie opslaan als een PSD én een JPG telkens wanneer die u het bestand wijzigt.

5

Selecteer 'Opslaan' > 'Opslaan als' > en kies de extensie JPG of .jpg en de instelling van de hoogste kwaliteit. Uw instellingen zal variëren afhankelijk van de behoeften van uw bestand, maar de hoogste mogelijke kwaliteit instellingen, afhankelijk van de grootte van het bestand gebruiken. Hoe kleiner het bestand, des te sneller de laad-tijd, maar de grotere hoeveelheid compressie voor een kleinere bestandsgrootte zal resulteren in een afbeelding met een lagere kwaliteit.

6

Het bestand is nu klaar voor het importeren in DVD Studio Pro en de oprichting van het menu van uw project.