Hoe volledig verwijderen van verwijderde E-mails in Outlook

Hoe volledig verwijderen van verwijderde E-mails in Outlook


Verwijderen van een bestand op een Windows-machines niet gewist het onmiddellijk; gewoon verplaatst naar de Prullenbak. Ook verplaatst het verwijderen van e-mails in Outlook 2010 naar de "Verwijderde Items" map in plaats van ze daadwerkelijk te verwijderen. Hoewel de functie komt van pas wanneer u wilt een toevallig geschrapte e-mail terug uit de afgrond trekken, wilt u mogelijk niet de oude e-mails opknoping rond en het opvullen van uw harde schijf. Automatisch of handmatig kunt u volledig verwijderen van verwijderde e-mails in Outlook 2010.

Instructies

Handmatig

1

Klik op de "mappenlijst" item aan de onderkant van het linker navigatievenster. De volledige lijst van mappen die worden gebruikt door uw account wordt weergegeven.

2

Klik met de rechtermuisknop op de map "Verwijderde Items" en selecteer "Lege map." Uw verwijderde bestanden zijn volledig verwijderd.

3

Selecteer de "Verwijderde Items" map, alternatief, en open vervolgens het tabblad "Navigatie" en klik op de "Lege map" optie in de werkbalk van de opties.

Automatisch

4

"Bestand", klik op 'Opties' om de 'Opties'-menu te openen.

5

Klik op "Geavanceerd" in de lijst met opties van de navigatie aan de linkerkant van het menu. Geavanceerde opties weergegeven in het hoofdvenster.

6

Vink het vakje naast de optie "Verwijderde Items map leegmaken bij afsluiten".

7

Klik op 'OK'. Nu, elke keer dat u Outlook 2010 sluit, worden al uw e-mails in de "Verwijderde Items" map automatisch gewist.

Tips & waarschuwingen

  • De "Shift"-toets ingedrukt terwijl het verwijderen van een e-mail om te verwijderen het meteen, zonder het ooit op weg naar de "Verwijderde Items" map.