Hoe volledig verwijderen van MSN

MSN heeft een verscheidenheid aan functies sinds de conversie naar Windows Live. Instant Messenger en een zoekbalk is slechts een paar delen van de MSN-service. Met een kleine proces kunt u het volledige programma en de bijbehorende onderdelen van uw harde schijf verwijderen.

Voorzorg

Sla al uw contact informatie voor geen vrienden op Windows Live Messenger van links die u hebt opgeslagen niet uw werkbalk. Op deze manier als u nodig hebt om te verwijzen naar deze na het verwijderen van het programma is het niet verloren informatie.

Computer

U kunt het pictogram van het bureaublad verwijderen en verbergen van de werkbalk in uw internetbrowser, maar dit zal niet volledig verwijderen van de programma's. Echter, kan je dit op te schonen uw bureaublad en browser als u wenst.

Het Configuratiescherm

Open het Configuratiescherm op uw computer en kies de optie "Add/Remove Programs". Kies MSN Explorer en verwijderen. Wilt u alle invoegtoepassingen en onderdelen verwijderen tijdens dit proces. Leeg de Prullenbak nadat de programma's worden verwijderd en de computer opnieuw opstart.