Hoe volledig verwijderen van Microsoft Office

Microsoft Office is een suite van toepassingen die het meest bekend om zijn vier programma's: Word, Excel, Access en PowerPoint. Documenten kunnen worden gemaakt, opgeslagen en bewerkt in Microsoft Office. Als u wilt verwijderen van Office, misschien een programma heeft gekregen beschadigd of u alleen niet langer wilt gebruiken of geen behoefte aan het, zijn de stappen vrij eenvoudig. Deze stappen wordt uitgelegd hoe te verwijderen van Microsoft Office 2007, specifiek in het Windows Vista-besturingssysteem.

Instructies

1

Klik op de "Start"-menu, klik dan op "Control Panel".

2

Zoek in het "Control Panel", en klik op "Programma's en onderdelen".

3

Dit venster brengt alle programma's geïnstalleerd op uw computer. Kijk voor het programma dat zegt iets in de trant van 'Microsoft Office'. Dit hangt af van welke versie van Office die u hebt geïnstalleerd op uw computer.

4

"Microsoft Office", klik op "Verwijderen". Volg de aanwijzingen op het scherm volledig verwijderen van Microsoft Office.

5

Start de computer opnieuw. Dit is niet precies vereist, maar u kunt doen als u wilt "vernieuwen" van uw computer.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt ook het installeren van een programma Schijfopruiming om ervoor te zorgen dat het verwijderingsproces gaat soepel.
  • Wanneer u verwijdert, moet u hoeft u niet alle documenten die u hebt gemaakt. De meeste tijden, wordt om het even wat u binnen het programma verwijderd wanneer u het verwijdert.